x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Două seriale emblematice vor fi difuzate pe AXN România din 3 septembrie

Două seriale emblematice vor fi difuzate pe AXN România din 3 septembrie

de Magdalena Popa Buluc    |    30 Aug 2024   •   16:00
Două seriale emblematice vor fi difuzate pe AXN România din 3 septembrie

În luna septembrie, telespectatorii vor avea parte de o călătorie palpitantă în timp și înconjurul planetei, odată cu premiera a două seriale extrem de apreciate la nivel mondial. Simbolul Pierdut va aduce la viață aventurile lui Robert Langdon, îndrăgitul simbolist de la Harvard, în timp ce Vrăjitoarea, producția originală grecească a Antenna Studios, va transporta telespectatorii în Grecia secolului al XIX-lea, unde tradițiile străvechi și tensiunile sociale pregătesc terenul pentru o poveste captivantă, ce împletește misterul și intriga.

Ambele seriale vor avea premiera pe 3 septembrie, Simbolul Pierdut de la ora 21:00, iar Vrăjitoarea, de la 22:00, exclusiv pe AXN România.

Adaptată după cel mai bine vândut roman al lui Dan Brown, seria Simbolul Pierdut îl urmărește pe Robert Langdon, cunoscutul simbolist interpretat de Ashley Zukerman, într-o poveste plasată înaintea evenimentelor din Codul lui Da Vinci. Aventura începe în Washington, D.C., unde CIA îl solicită pe celebrul profesor de la Harvard pentru a descifra o serie de enigme misterioase. Pe măsură ce se adâncește în studierea cazului, Langdon se confruntă cu dileme periculoase și provocări care îi pun viața în pericol, totul în timp ce se află într-o cursă contra cronometru pentru a-și salva mentorul răpit. Își poate el salva profesorul și, în același timp, demasca o întreagă conspirație. Simbolul Pierdut debutează pe 3 septembrie, exclusiv pe AXN România. Din serial fac parte actorii Ashley Zukerman, Eddie Izzard și Valorie Curry.

A doua premieră a lunii septembrie este Vrăjitoarea, o producție originală Antenna Studios, compania de producție și distribuție a Antenna Group, care generează peste 2500 de ore de conținut grecesc premium pe an.

Vrăjitoarea, care are cel mai mare buget de până acum pentru un serial de televiziune grecesc, estimat la 12 milioane de dolari, și în care joacă faimoșii actori greci Elli Triggou, Katerina Lechou și Giorgos Gallos, are premiera pe AXN pe 3 septembrie.

Trecând din agitata metropolă americană în Grecia medievală, anul 1817, în cetatea grecească Mani, controlată de otomani, publicul va descopri povestea a două familii rivale, care sunt unite prin căsătorie și nașterea unui fiu. Când copilul dispare, viziunile unei tinere servitoare o conduc la bebelușul pierdut. Pe măsură ce viziunile ei devin tot mai puternice, apar suspiciuni de vrăjitorie, forțând-o să-i găsească pe răpitori pentru a se salva și pentru a preveni un război civil care ar putea distruge orice speranță de rezistență a grecilor împotriva opresorilor lor.

În această toamnă, fiecare seară se va transforma într-o poveste incredibilă, care va purta telespectatorii prin timp, locuri și emoții, în timp ce eroii AXN se vor confrunta cu cele mai mari provocări ale lor, într-o luptă continuă pentru dreptate și restabilirea păcii.

 

 

 

×