x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Episodul ”Atacul clonelor”, al doilea din seria completă ”Războiul Stelelor”, va fi difuzat duminică, la Antena 1

Episodul ”Atacul clonelor”, al doilea din seria completă ”Războiul Stelelor”, va fi difuzat duminică, la Antena 1

29 Oct 2017   •   14:03
Episodul ”Atacul clonelor”, al doilea din seria completă ”Războiul Stelelor”, va fi difuzat duminică, la Antena 1

Supriza toamnei continuă, în această duminică, la Antena 1, cu cel de-al doilea episod din seria ”Star Wars”- ”Războiul stelelor”.

În fiecare duminică, de la ora 23.00, Antena 1 va difuza, în premieră națională, seria completă ce cuprinde toate cele șapte episoade lansate până în prezent din seria ”Star Wars”- ”Războiul stelelor”, creată de George Lucas.

Astfel, ”Amenințarea fantomei”, primul episod din serie a fost urmărită pe 22 octombrie, de la ora 23.00, urmând ca în fiecare duminică, de la aceeași oră, să fie difuzate încă cinci episoade: ”Atacul clonelor”, ”Răzbunarea Sith”, ”O nouă speranță”, ”Imperiul contraatacă”, ”Întoarcerea lui Jedi”. Ultimul episod, cel de-al șaptelea, va fi difuzat în 14 decembrie, de la ora 21.00.

Duminica aceasta, admiratorii români ai celebrei serii pot urmări de la ora 23.00 noul capitol din seria Star Wars, intitulat ”Atacul clonelor”. Episodul doi al seriei este situat în timp la zece ani de la evenimentele din ”Amenințarea fantomei”, într-o perioadă în care Republica se zbate în haos. O mișcare separatistă care include sute de planete și alianțe puternice aduce noi amenințări galaxiei. Aceste mișcări, plănuite îndelung de forțe încă necunoscute, duc la izbucnirea Războiului Clonelor și la începutul sfârșitului Republicii.

Seria de filme ”Star Wars - Războiul Stelelor” are milioane de fani în lumea întreagă și este a doua serie cu cele mai mari încasări din lume, după ”Harry Potter”.

Totodată, admiratorii ”Star Wars” se pot bucura și de un super concurs organizat pentru telespectatorii Antena 1 care au cont pe AntenaPlay. Tot ceea ce trebuie să facă aceştia este să intre pe AntenaPlay.ro/razboiulstelelor, să răspundă la întrebarea "Ce înseamnă pentru tine experiența Războiul Stelelor?", demonstrând astfel că sunt suporteri adevăraţi.

Cel mai creative trei  răspunsuri vor primi câte unul dintre cele trei kit-uri cu premii originale ”Star Wars”: sabie, lego tematic și carte. 

×
Subiecte în articol: razboiul stelelor star wars