x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Fanii serialului Game of Thrones sunt încântaţi de noua înfăţişare a lui Bran Stark

Fanii serialului Game of Thrones sunt încântaţi de noua înfăţişare a lui Bran Stark

30 Dec 2015   •   14:49
Fanii serialului Game of Thrones sunt încântaţi de noua înfăţişare a lui Bran Stark
Sursa foto: Foto: cu amabilitatea HBO

Toate micile informaţii duc spre concluzia că Bran Stark va ocupa un loc central în seria a 6-a a serialului Game of Thrones, mai ales după ce HBO a dat publicităţii primele imagini cu tânărul oracol.

Isaac Hempstead Wright, actorul care îl interpretează pe Bran, este schimbat, nu mai este un copil ci un adolescent în pragul maturităţii.

Bran Stark a lipsit cu desăvârşire în sezonul 5 al serialului iar acum speculaţiile spun că acesta va fi cheia reîntoarcerii lui Jon Snow, care, în ciuda faptului că părea că a fost ucis, se pare că se întoarce în noul sezon.

După ce mai multe fotografii şi-au făcut apariţia pe internet fanii au tras concluzia că Jon va învia şi îl va ucide pe Ramsey Bolton şi o va salva pe sora sa, Sansa Stark.

O altă speculaţie spune că Arya Stark se antrenează să devină asasin după ce orbeşte într-o luptă sângeroasă.

Cu toate eforturile disperate a HBO de a stopa piratarea serialului, showl tv ocupă primul loc în topul celor mai piratate filme.

În sezonul 5 televiziunea a schimbat tactica şi a decis să difuzeze episoadele simultan în toată lumea pentru a-i determina pe fani să nu le mai partajeze pe internet.

×