x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Fanii seriei JAMES BOND au putut urmări filmările de la Londra (VIDEO)

Fanii seriei JAMES BOND au putut urmări filmările de la Londra (VIDEO)

18 Mai 2015   •   15:49
Fanii seriei JAMES BOND au putut urmări filmările de la Londra (VIDEO)

 Fanii seriei de filme James Bond au asistat la filmările pentru superproducţia 'Spectre', dedicată aventurilor agentului britanic care desfăşoară misiuni în slujba Majestăţii Sale, scrie BBC News în ediţia online. 

Câteva poduri de pe râul Tamisa au fost închise pentru a permite echipei de producţie să filmeze. Fanii britanici au luat cu asalt plini de interes diferite locuri din apropierea fluviului de unde au putut urmări scenele filmate. 

Membri ai echipei de producţiei le-au spus curioşilor că actorul Daniel Craig va filma o scenă în care conduce o barcă de viteză, fiind implicat într-o urmărire specifică acestui gen de filme. 

Este cel de-al patrulea film al seriei James Bond, cu Daniel Craig în rolul principal. Filmul precedent al seriei, Skyfall, a generat încasări totale de peste 700 de milioane de lire sterline. 

Actriţele Monica Bellucci şi Lea Seydoux, alias 'fetele Bond', şi actorii Andrew Scott şi Dave Bautista vor face parte din distribuţia 'Spectre', a cărui premieră va avea loc la 6 noiembrie. 

Filmările au loc în diferite locaţii de pe glob - studiourile britanice Pinewood, în Londra, în Mexico City, Roma şi la Tangier şi Erfoud, în Maroc.




×