x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Filmul "Undeva la Palilula”, proiecţii în teatre

Filmul "Undeva la Palilula”, proiecţii în teatre

de Maria Sârbu    |    09 Apr 2012   •   18:01

Primul lungmetraj al lui Silviu Purcarete, "Undeva la Palilula', produs de Libra Film si distribuit de Transilvania Film, va fi proiectat imediat dupa premiera din 20 aprilie in cinematografe si in trei teatre. Astfel, la 23 aprilie, pelicula va putea fi vazuta la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj-Napoca, acolo unde joaca actorul care detine capul de afis in "Undeva la Palilula' - Áron Dimény. La 24 aprilie, va avea loc, de la ora 19:00, o proiectie la Teatrul de Comedie, Sala "Radu Beligan', filmul fiind programat aici si la 1 mai, de la aceeasi ora. Al doilea nume de pe afis este cel al actorului George Mihaita, directorul Teatrului de Comedie.

Apoi, la 26 aprilie, va avea loc o proiectie de gala la Sibiu, de la ora 20:30, la Hala Balanta, spatiul in care se joaca spectacolul Teatrului National "Radu Stanca' din Sibiu "Faust', creat de Silviu Purcarete. La gala vor veni regizorul si actorii din teatrul sibian, care joaca in acest film, unul dintre interpreti fiind directorul Constantin Chiriac – al treilea nume de pe afisul filmului. In Hala Balanta, filmul va fi prezentat, apoi, seara de seara, de la ora 21:00, intre 25 aprilie si 3 mai.

"Undeva la Palilula' il are producator pe Tudor Giurgiu, iar co-producatori sunt Lucian Pintilie, Giuliano Doman, Lucian Georgescu, Cabi Antal si Cristinel Sirli.

×