x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Fructul oprit sezonul 2 episodul 239. Magda este de negăsit, iar Ioan este atras într-o capcană

Fructul oprit sezonul 2 episodul 239. Magda este de negăsit, iar Ioan este atras într-o capcană

12 Iun 2019   •   16:20
Fructul oprit sezonul 2 episodul 239. Magda este de negăsit, iar Ioan este atras într-o capcană
Sursa foto: Mihai Stetcu

Penultimul episod al serialului “Fructul oprit”, pe care Antena 1 îl va difuza în această seară de la ora 20.00, aduce în fața telespectatorilor întâmplări neașteptate, emoție și suspans. După dispariția Magdei, Ioan este atras într-o capcană care-l poate costa viața.

“Magda a fost răpită!”, este vestea care circulă în casa Caragea și care ajunge și la poliție.  Aflată într-o situație critică, Magda (Maia Morgenstern) trăiește clipe de disperare și încearcă din răsputeri să se elibereze. “Dă-mi drumul! Îți dau tot ce vrei, dar dă-mi drumul!”, este rugămintea ei care se dovedește fără sorți de izbândă. Disperarea atinge cote maxime în momentul în care află că fiul său a fost atras într-o capcană. Durerea de mamă este nemărginită. “Ioan, copilul meu!!!”, strigă ea, neputincioasă. Pe mâinile cui ajunge Magda, în ce situație nebănuită pică Ioan (Vlad Gherman), telespectatorii pot afla urmărind episodul cu numărul 39 al sezonului 2 “Fructul oprit”, din această seară, de la ora 20.00.

Răzbunarea lui Bihter (Oana Moșneagu) nu cunoaște limite, iar Iza (Ioana Blaj) ajunge și ea în vizorul acesteia. “Dacă sufli o vorbă îți pierzi copilul!”, îi spune Bihter. Iza primește o sarcină din partea fostei sale prietene. “Ai făcut ce ți-am zis? Sau chiar nu-ți pasă de copilul tău?”, este mesajul pe care i-l trimite apoi Bihter. Despre ce este vorba și ce decizie ia Bihter, diseară, la Antena 1.

“Adrian vrea să ne vedem, știe unde e Magda”, îi spune Sonia(Michaela Prosan) lui Alex(Petru Păun). Ce le spune Adrian (Bogdan Albulescu) acestora și ce se întâmplă la întâlnire, astăzi, de la ora 20.00.

Lina (Adriana Trandafir) și Sile Boască (Marian Râlea) iau o decizie radicală. “Ne-am gândit, noi nu mai vrem să stăm aici. Ne-am săturat de lumea asta rea”, urmând ca telespectatorii să afle, diseară, ce plănuiesc ei să facă.

Tot în cadrul episodului 39 Ana (Cristina Ciobănașu) primește o veste importantă, iar în casa Caragea se face anunțul unui eveniment fericit. “S-au căsătorit!”, despre cine este vorba, astăzi, în continuarea serialului.

Au mai rămas două episoade “Fructul oprit”, pe care telespectatorii le pot urmări, miercurea, de la ora 20.00, la Antena 1.  

×
Subiecte în articol: Fructul Oprit