x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Gala premiilor BAFTA va avea loc la 13 februarie 2011

Gala premiilor BAFTA va avea loc la 13 februarie 2011

28 Mai 2010   •   00:00

Gala premiilor BAFTA pe 2011 va avea loc la Royal Opera House din Londra la 13 februarie, au anunţat, vineri, organizatorii ceremoniei, informează Mediafax.

Decernate anual de British Academy of Film and Television Arts (BAFTA), Premiile BAFTA recompensează cele mai bune producţii de film şi televiziune britanice care au fost lansate în anul precedent. În 2010, premiul BAFTA pentru cel mai bun film a revenit peliculei "The Hurt Locker", de Kathryn Bigelow, recompensată la rândul ei la categoria cel mai bun regizor.


BEN KINGSLEY ARE STEA
Actorul britanic Ben Kingsley, recompensat cu Premiul Oscar în 1983, pentru interpretarea lui Mahatma Gandhi, a primit, joi, o stea pe Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles, informează Mediafax. "Dragi prieteni, să mă aflu aici printre voi, astăzi, este unul dintre numeroasele lucruri pe care nu mi le-aş fi imaginat niciodată atunci când eram tânăr şi trăiam în Anglia. Cu toate acestea, lucrul acesta s-a întâmplat şi sunt foarte bucuros", a declarat Ben Kingsley, în vârstă de 66 de ani, care a primit cea de-a 2.410-a stea de pe bulevardul celebrităţilor din Hollywood.

Actorul britanic, de patru ori nominalizat la Premiile Oscar, a fost aplaudat de circa o sută de spectatori prezenţi în acel moment la locul ceremoniei. Ben Kingsley a fost însoţit de soţia şi de fiul său, dar şi de bunul său prieten, actorul american Bruce Willis.


ALICIA KEYS ESTE ÎNSăRCINATă
Cântăreaţa şi compozitoarea americană Alicia Keys este însărcinată cu primul ei copil şi intenţionează să se căsătorească cu iubitul ei, la sfârşitul acestui an, potrivit mai multor tabloide americane, citate de Reuters.

Alicia Keys, în vârstă de 29 de ani, se află în aceste zile în turneu în Europa şi urmează să cânte, în iunie, la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale din Africa de Sud. Nu se cunoaşte pentru moment data la care se va naşte primul copil al artistei americane.

Alicia Keys este logodită cu rapperul şi producătorul muzical Swiss Beatz, în vârstă de 31 de ani, care are un fiu din prima lui căsătorie. Potrivit presei americane, cei doi muzicieni se vor căsători în cadrul unei ceremonii private.

×
Subiecte în articol: film