x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Game of Thrones. Cum s-a realizat cea mai spectaculoasă scenă de luptă

Game of Thrones. Cum s-a realizat cea mai spectaculoasă scenă de luptă

09 Iul 2015   •   15:24
Game of Thrones. Cum s-a realizat cea mai spectaculoasă scenă de luptă

În ultimul sezon din Game of Thrones, în episodul "Hardhome", a avut loc o luptă impresionantă. Iată cum au fost folosite atunci efectele speciale

Creatorii serialului Game of Thrones, deşi au la dispoziţie bugete fabuloase pentru fiecare episod, rareori abuzează de efecte speciale, o particularitate foarte apreciată de fani. Există însă şi excepţii de la regulă, iar Hardhome din ultimul sezon de GoT întruchipează o astfel de excepţie, scrie playtech.ro.

Dintre toate sezoanele de Game of Thrones, Hardhome s-ar putea să fi fost cea mai complexă scenă de luptă de până acum. Chiar şi lupta de la Blackwater păleşte în comparaţie cu armatele de white walkers, zombi, wildlings şi giganţi care au participat la războiul de dincolo de Zid.

Deşi au existat şi multe momente filmate într-un mod autentic cu cei 400 de extra şi 50 de cascadori, Hardhome este şi o dovadă clară de efecte vizuale realizate cu măiestrie de cei de la studiourile El Ranchito.

Încercând să ne ofere o altă viziune asupra volumului de efort investit în acel episod, aceleaşi studiouri au publicat online clipul de mai jos, o demontare a efectelor speciale.

Astfel ne este explicată lupta dintre un white walker şi Jon Snow sau numărul semnificativ de interacţiuni dintre gigantul Wun Wun şi alte câteva personaje.

VEZI VIDEO AICI


×