x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Harrison Ford, Mark Hamill şi Carrie Fisher se întorc pentru “Războiul Stelelor VII”

Harrison Ford, Mark Hamill şi Carrie Fisher se întorc pentru “Războiul Stelelor VII”

de Sebastian S. Eduard    |    05 Mai 2014   •   15:26
Harrison Ford, Mark Hamill şi Carrie Fisher se întorc pentru “Războiul Stelelor VII”

Informaţiile încep să se pună cap la cap în privinţa distribuţiei filmului “Războiul Stelelor VII”, care va avea premiera, cel mai probabil, la 18 decembrie 2018. De un an şi jumătate de când s-a lansat pe piaţă zvonul că George Lucas face episodul 7, bârfele s-au ţinut lanţ. Acum este sigur: din distribuţie vor face parte Harrison Ford, Mark Hamill şi Carrie Fisher, primul având chiar un rol consistent

În alte roluri, regizorul J.J. Abrams, cel care a făcut ultimele două filme pentru marele ecran din “Star Trek” dar şi “Misiune Imposibilă: 3”, i-a distribuit pe mai puţin cunoscuţii Oscar Isaac, John Boyega, Adam Driver, Andy Serkis. Distribuţia este completată, conform Procinema.ro, de Max von Sydow, veteranul distribuţiei. În vârstă de 85 de ani, acesta face filme încă din 1949 şi a jucat cu nume mari de la Hollywood începând cu Ingmar Bergman şi terminând cu Woody Allen.

Primul film se va concentra mai mult pe vechii eroi, Han Solo, Leia şi Luke Skywalker. Această decizie luată de producatori ar putea însemna că producatorii vor să se folosească de nostalgia fanilor pentru seria veche şi să îi pregătească pentru noile aventuri. Mai mult Ford, Fisher si Hamill ar putea avea roluri egale cu noile staruri, iar poveştile se vor îmbina.

Între timp, fanii aşteaptă să afle şi titlul filmului, care va dezvălui şi detalii despre acţiunea noii pelicule. Primul zvon ar fi că titlul va fi dezvăluit la Comic COn, San Diego, în iunie.


×