x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film HBO: 108 nominalizări la Emmy

HBO: 108 nominalizări la Emmy

de Sebastian S. Eduard    |    21 Iul 2013   •   16:45
 HBO: 108 nominalizări la Emmy

Pentru al 13-lea an consecutiv, HBO a primit un număr recor de nominalizări la Premiile Emmy, anunţate la sfârşitul săptămânii trecute la Los Angeles: 108!

Câştigătorii premiilor Emmy vor fi anunţaţi pe 22 septembrie iar gala de decernare a premiilor Emmy va fi transmisă în versiune nedublată, în direct şi în exclusivitate la HBO, de la ora 3:00 am.
Popularul serial “Urzeala tronurilor” conduce lista  producţiilor HBO cu 16 nominalizări, urmat de “Behind the Candelabra” cu 15 nominalizări, “Phil Spector” cu 11 şi “Imperiul din Atlantic City” cu 10 nominalizări.

De asemenea printre filmele nominalizate se mai numără: “The Girl” (6), “Ethel” (5), “Girls” (5), “Mea Maxima” (5), “Parade’s End” (5), “Veep” (5), “The Newsroom” (3) etc.

Printre categoriile la care a fost nominalizat “Urzeala tronurilor” se numără: Cel mai bun serial dramatic, Cel mai bun actor într-un rol secundar într-un serial dramă (Peter Dinklage), Cea mai bună actriţă într-un rol secundar într-un serial dramă (Emilia Clarke), Cea mai bună actriţă cu apariţie episodică într-un serial dramă (Diana Rigg) şi Cel mai bun scenariu pentru un serial dramă (David Benioff şi D.B. Weiss).
 

×