x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Helen Miren şi-a ascuns în pod trofeele câştigate în carieră!

Helen Miren şi-a ascuns în pod trofeele câştigate în carieră!

12 Dec 2009   •   00:00
Helen Miren şi-a ascuns în pod trofeele câştigate în carieră!
Sursa foto: VINCENZO PINTO/AFP

Actriţa britanică Helen Mirren a decis să nu îşi mai păstreze la vedere trofeele primite de-a lungul bogatei sale cariere şi le-a ascuns în podul reşedinţei din Londra, informează femalefirst.co.uk.



Actriţa britanică a primit o serie de trofee importante de-a lungul carierei, inclusiv un premiu pentru întreaga carieră la gala Women in Film and TV Awards, din urmă cu o săptămână, însă a renunţat să le mai păstreze la vedere în locuinţa sa. "Am primit multe premii, unele chiar amuzante, de-a lungul anilor. Am primit premiul pentru «Cea mai bună actriţă» la Festivalul de Film de la Rio de Janeiro, care nu mai există în prezent, şi cred că acest trofeu reprezintă acum un obiect de colecţie. Acum, însă, le-am pus în podul casei mele, pentru a fi descoperite după ce eu nu voi mai fi", a mărturisit actriţa britanică.

În vârstă de 64 de ani, actriţa britanică a primit de-a lungul unei bogate cariere în film, teatru şi televiziune numeroase distincţii importante, inclusiv câteva premii Emmy şi BAFTA. Interpretarea rolului Reginei Elizabeth II din filmul "Regina/ The Queen" i-a adus actriţei Helen Mirren premiul Oscar din partea Academiei de film americane, în 2007, la categoria "Cea mai bună actriţă", după două nominalizări anterioare.

×
Subiecte în articol: film