x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Henry Cavill nu se va mai întoarce în rolul lui Superman. Speculații despre James Bond

Henry Cavill nu se va mai întoarce în rolul lui Superman. Speculații despre James Bond

de Giulia Anghel    |    15 Dec 2022   •   17:45
Henry Cavill nu se va mai întoarce în rolul lui Superman. Speculații despre James Bond
Sursa foto: Hepta

Henry Cavill nu va mai interpreta rolul lui Superman, după ce noua conducere a DC Studios a renunțat la acesta, la mai puțin de două luni după ce actorul și-a anunțat revenirea.

"Tocmai am avut o întâlnire cu James Gunn și Peter Safran. Este o veste tristă pentru toată lumea. Până la urmă, nu mă voi întoarce în rolul lui Superman. După ce mi s-a spus să-mi anunț întoarcerea, în octombrie, acum lucrurile stau altfel. Nu este cea mai bună veste, dar asta e viața. Schimbarea conducerii este ceva care se întâmplă. Respect asta. James și Peter au un univers de construit. Le doresc tuturor mult noroc", a transmis actorul britanic pe Instagram. 

Regizorul James Gunn și producătorul Peter Safran au preluat conducerea DC Studios, divizie a grupului Warner Bros, la sfârșitul lunii octombrie  2022, imediat după ce Henry Cavill și-a făcut o apariție surpriză în rolul Omul de Oțel din pelicula Balck Adam (Adam cel Întunecat), în regia lui Dwayne Johnson, difuzat pe Netflix, scrie bbc.com.

„Am vrut să oficializez că m-am întors ca Superman. Black Adam a fost doar un preambul al lucrurilor care vor urma”, a spus atunci actorul într-un video distribuit pe rețeaua de socializare. 

„Peter și cu mine avem o listă deja stabilită, de  care suntem extrem de entuziasmați. Vom putea împărtăși câteva informații interesante despre primele noastre proiecte la începutul anului viitor.  Pe listă se află și Superman. În etapele inițiale, povestea noastră se va concentra pe o parte anterioară a vieții lui Superman, așa că personajul nu va mai fi interpretat de Henry Cavill”, a anunțat și James Gun pe Twitter, adăugând însă „Dar tocmai am avut o întâlnire grozavă cu Henry și am vorbit despre mai multe oportunități interesante de a lucra împreună în viitor”.

Speculații despre James Bond

Henry Cavill a jucat rolul legendar în filmul Omul de Oțel din 2013, precum și în Batman v Superman din 2016, alături de Ben Affleck, și în Justice League în anul următor.

În urma anunțului, unii fani au speculat că actorul este acum disponibil să preia rolul lui James Bond, în cazul în care este sunat de directorul de casting.

Actorul are 39 de ani și, la sfârșitul lunii octombrie, și-a anunțat retragerea din serialul The Witcher (Vrăjitoarele) de pe Netflix. El va fi înlocuit de Liam Hemsworth.

 

×
Subiecte în articol: superman Henry Cavill