x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film “Hercules”, în curând în cinematografe

“Hercules”, în curând în cinematografe

de Sebastian S. Eduard    |    21 Iul 2014   •   20:08
“Hercules”, în curând în cinematografe

Avalanşe de filme din ultima vreme, inspirate din mitologia greacă, este completată în aceste zile de o nouă producţie: “Hercule”.

Neînfricat, puternic, supraom. Starul de acţiune Dwayne Johnson îl readuce la viaţă pe bine-cunoscutul fiu al lui Zeus în filmul “Hercules”: o poveste modernă despre figura emblematică a legendarului semizeu. Din distribuţia filmului mai fac parte şi Ian McShane, Rufus Sewell,  Rebecca Ferguson, Joseph Fiennes şi John Hurt.

“Când îl întâlnim pe Hercules în film, el este un exilat care suferă din pricina regretelor, luptând doar pentru aur. Trebuie să-şi învingă demonii şi să-şi regăsească sufletul, pentru a deveni bărbatul pe care oamenii doresc să-l vadă”, explică Dwayne Johnson. “Am vrut ca Hercule să aibă un farmec potolit şi să fie tot ceea ce oamenii şi l-au imaginat, din punct de vedere fizic.” “Este o poveste plină de acţiune susţinută, umor şi bătălii impresionante, care plac tuturor. Însă sper ca oamenii să plece de la film simţind forţa convingerii lui Hercules”, adaugă şi regizorul Brett Ratner.
Om şi legendă deopotrivă, Hercules (Dwayne Johnson) conduce o bandă de mercenari, pentru a ajuta la încheierea unui război civil sângeros din ţinutul tracic şi reîntoarcerea pe tron a regelui de drept. Fiind un suflet chinuit încă de la naştere, Hercules are forţa unui zeu, dar simte suferinţele unei fiinţe umane. Răufăcători de neimaginat vor testa puterea mitică a lui Hercules, în viziunea îndrăzneaţă a regizorului Brett Ratner asupra unuia dintre cei mai importanţi eroi de acţiune ai tuturor vremurilor.
“Hercules” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 25 iulie 2014, fiind proiectat în format 3D şi IMAX 3D.

×