x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Hugh Jackman şi soţia sa Deborra-Lee se despart după 27 de ani de căsnicie

Hugh Jackman şi soţia sa Deborra-Lee se despart după 27 de ani de căsnicie

de Redacția Jurnalul    |    16 Sep 2023   •   17:00
Hugh Jackman şi soţia sa Deborra-Lee se despart după 27 de ani de căsnicie
Sursa foto: Facebook

Actorul  Hugh Jackman, interpretul personajului Wolverine în saga "X-Men", şi soţia sa Deborra-Lee Furness Jackman au anunţat că se despart după 27 de ani de căsnicie, informează sâmbătă AFP.

"Am decis să ne despărţim pentru a ne continua dezvoltarea personală", a explicat cuplul într-un comunicat comun transmis revistei People.

În această declaraţie, singura referitoare la despărţirea lor, cei doi au spus că "au avut şansa de a trăi aproape trei decenii împreună, ca soţ şi soţie, în cadrul unei căsnicii minunate şi plină de iubire".

"Ne angajăm în acest nou capitol cu recunoştinţă, dragoste şi bunătate", au mai spus  ei. 

Cei doi actori s-au cunoscut în 1995 pe platourile de filmare ale serialului "Corelli" şi s-au căsătorit un an mai târziu.

La acea vreme, Deborra-Lee Furness îşi făcuse deja un nume ca actriţă - în special prin rolul ei de motociclistă răzbunătoare în pelicula "Shame" -, în timp ce Hugh Jackman era încă un proaspăt absolvent al Academiei de Actorie din Perth.

În anul 2000 el a cunoscut celebritatea la nivel mondial, datorită interpretării mutantului Wolverine în prima parte din saga "X-Men", în paralel cu o carieră pe Broadway.

Hugh Jackman are în prezent 54 de ani, iar Deborah-Lee Furness 67 de ani. Cuplul are doi copii: Oscar, 23 de ani, şi Ava, 18 ani. "Familia noastră a fost şi va fi întotdeauna cea mai mare prioritate a noastră", au amintit cei doi actori în comunicatul comun.

 

×
Subiecte în articol:  Hugh Jackman deborra lee despartire