x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Imaginile pe care toţi fanii lui Whitney Houston le aşteptau. Primul trailer oficial pentru "Sparkle" (VIDEO)

Imaginile pe care toţi fanii lui Whitney Houston le aşteptau. Primul trailer oficial pentru "Sparkle" (VIDEO)

03 Apr 2012   •   08:10
Imaginile pe care toţi fanii lui Whitney Houston le aşteptau. Primul trailer oficial pentru "Sparkle" (VIDEO)

Ultimul film din cariera lui Whitney Houston, drama musical "Sparkle" a primit de curand primul trailer oficial. Fanii au fost emotionati pana la lacrimi de ultimele imagini in care apare regretata artista. Pelicula, care era anuntata drept marea revenire a lui Whitney la 20 de ani de la succesul "The Bodyguard", se va lansa in luna august pe marile ecrane.

Filmul este un remake al peliculei cu acelasi nume din 1976 si are la baza povestea trupei The Supremes, fiind centrata in jurul uneia dintre cele trei membre ale formatiei, Sparkle, interpretata de Jordin Sparks. Mama celor trei surori este nimeni alta decat Whitney Houston, cea care le indruma pasii spre scena muzicala.

Producatorul peliculei a declarat ca pe intreaga durata a filmarilor a fost uimit de prestatia si gradul de implicare al artistei. Singurul sau regret este ca Whitney nu a apucat sa vada intregul film.

Printre numele mari care sunt incluse in distributia peliculei sunt cantaretul Cee Lo Green, Mike Epps, Derek Luke si Tika Sumpter.

Filmarile s-au incheiat cu putin timp inainte ca Whitney sa fie gasita fara suflare in camera sa de hotel din Beverly Hills.

"Sparkle" va fi lansat pe marile ecrane din Statele Unite pe 17 august iar spre finele anului va ajunge si pe ecranele din Europa.



×