x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Ioana Flora, rol principal în filmul olandez “A Long Story”

Ioana Flora, rol principal în filmul olandez “A Long Story”

de Sebastian S. Eduard    |    07 Oct 2013   •   16:25
Ioana Flora, rol principal în filmul olandez “A Long Story”

Ioana Flora este personajul principal feminin în filmul olandez “A Long Story / Black Sea” (titlul de lucru), peliculă care a avut premiera recent, la Utrecht, în cadrul Festivalului de Film Olandez 2013 (25 septembrie - 4 octombrie).

Alături de Ioana Flora, în film joacă actorii români Victor Copariu, Andi Vasluianu şi Alina Berzunţeanu. Personajul principal masculin este interpretat de actorul olandez Raymond Thiry (Black Out, Winter in Wartime), unul dintre cei mai apreciaţi actori olandezi de film şi teatru. “A Long Story” reprezintă debutul în lungmetraj al regizoarei olandeze Jorien van Nes, autoarea mai multor seriale pentru televiziune şi cunoscută realizatoare de filme documentare.

La premieră oficială a filmului au fost prezenţi atât oameni de film, din industria cinematografică internaţională, cât şi public de festival.

“Când eşti prezent la o premieră, alături de ceilalţi spectatori, simţi sala foarte bine, îi simţi vibraţia. Aseară am simţit că publicul a mers cu noi, cu filmul, cu povestea. Oamenii au fost foarte deschişi în a-şi exprima reacţiile pe care le-au avut în timpul proiecţiei, au venit cu emoţii puternice la mine, la final.”, a mărturisit actriţa.

×