x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Iulia Rugină a făcut o continuare la “Love Building”. Premiera în 2015...

Iulia Rugină a făcut o continuare la “Love Building”. Premiera în 2015...

de Sebastian S. Eduard    |    07 Iul 2014   •   16:27
Iulia Rugină a făcut o continuare la “Love Building”. Premiera în 2015...

Filmul de debut în lungmetraj al regizoarei Iulia Rugină, “Love Building”, este continuat cu un al doilea lungmetraj, “Alt Love Building”, un rezultat al colaborării Iuliei cu Actoridefilm.ro.
Asemenea primului lungmetraj, lansat pe marile ecrane în septembrie 2013, “Alt Love Building” este un film care aduce în prim plan 23 de actori absolvenţi ai şcolii Actoriedefilm.ro, care joacă alături de trainerii şcolii, Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol, aflaţi, din nou, în dublu rol - de actori şi producători ai filmului.

Premiera filmului “Alt Love Building” este preconizată să aibă loc în luna februarie a anului viitor.

“Alt Love Building” continuă povestea taberei în care se repară relaţii de cuplu. Şase luni mai târziu faţă de acţiunea din primul film, a doua ediţie a taberei reuneşte aceiaşi trei traineri, cupluri noi, în căutarea soluţiilor pentru problemele cu care se confruntă în relaţie şi o parte dintre cuplurile din 'Love Building'. Unele lucruri s-au schimbat, însă atâta timp cât există relaţii destrămate, povestea merge mai departe...

Acţiunea din 'Alt Love Building' se întâmplă la munte, în plină iarnă, cu câteva zile înainte de Revelion. Filmările pentru cel de-al doilea film au avut loc timp de 15 zile, la finalul lunii februarie, la Club Vila Bran.

×