x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Jack Nicholson ar renunţa la actorie din cauza pierderilor de memorie

Jack Nicholson ar renunţa la actorie din cauza pierderilor de memorie

05 Sep 2013   •   18:11
Jack Nicholson ar renunţa la actorie din cauza pierderilor de memorie

Jack Nicholson, actor laureat al premiului Oscar, "renunţă la actorie din cauza pierderilor de memorie", au anunţat mai multe publicaţii, deşi nici avocatul său şi nici agentul său nu au confirmat această informaţie, informează agerpres.ro.

Starul în vârstă de 76 de ani care a jucat în filme celebre precum "The Shining", "One Flew Over The Cuckoo's Nest" sau "Chinatown" s-ar fi retras în tăcere din lumea filmului, conform unor materiale publicate miercuri de revista Star şi de Radar Online.

"Există un motiv simplu în spatele acestei decizii - şi-a pierdut memoria", conform unei surse citate de Radar Online. "La vârsta de 76 de ani Jack are probleme de memorie şi nu-şi mai poate aminti replicile pe care trebuie să le spună".

În cazul în care aceste speculaţii se vor dovedi corecte, filmul din 2010 "How Do You Know" ar fi ultima producţie din cariera cinematografică a lui Nicholson.

De-a lungul unei cariere de 50 de ani Nicholson a primit 12 nominalizări la Oscar şi a câştigat cel mai prestigios premiu al industriei cinematografice de 3 ori, dintre care de două ori pentru cel mai bun actor în rol principal - cu producţiile "As Good As It Gets" (1998), "One Flew Over The Cuckoo's Nest" (1976) - şi respectiv o dată pentru cel mai bun actor în rol secundar cu filmul "Terms Of Endearment" (1984).

În anul 1999 Jack Nicholson a primit şi premiul Cecil B. DeMille pentru întreaga activitate în slujba cinematografiei cu ocazia galei Globurilor de Aur. El are cinci copii, cu vârsta între 21 şi 49 de ani din relaţii cu Sandra Knight, Susan Anspach, Winnie Hollman şi Rebecca Broussard. 

×
Subiecte în articol: Jack Nicholson