x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Julia Roberts, fotografie rară cu ocazia celei de-a 21-a aniversări de căsătorie

Julia Roberts, fotografie rară cu ocazia celei de-a 21-a aniversări de căsătorie

de Redacția Jurnalul    |    05 Iul 2023   •   09:45
Julia Roberts, fotografie rară cu ocazia celei de-a 21-a aniversări de căsătorie
Sursa foto: Hepta

Julia Roberts postează o fotografie rară cu "dragostea adevărată", Danny Moder, pentru a sărbători cea de-a 21-a aniversare a lor.

Julia Roberts a marcat marți cea de-a 21-a aniversare de nuntă a căsătorie ei cu Danny Moder printr-o postare „dulce” pe Instagram.

Vedeta din "Mystic Pizza" a împărtășit o fotografie estompată a ei și a lui Moder prinși într-un sărut pasional, cu un mesaj simplu: "21". Roberts a inclus, de asemenea, hashtag-urile "#truelove", "#heckyeah" și "#fromhereonout".

Moder și Roberts s-au cunoscut în 2000, pe platoul de filmare al filmului "The Mexican". Moder lucra ca operator la acea vreme, iar cei doi aveau relații romantice cu persoane diferite. Cu toate acestea, ambele cupluri s-au despărțit în cele din urmă, iar Moder și Roberts și-au putut continua idila.

Cei doi s-au căsătorit mai târziu la ferma lui Roberts din Taos, New Mexico, pe 4 iulie 2002. Potrivit Us Weekly, întregul eveniment a fost strict secret, invitații fiind pur și simplu invitați să vină și să "sărbătorească Ziua Independenței" cu Moder și Roberts.

În noiembrie 2004, Roberts a dat naștere primilor lor copii, gemenii Hazel și Phinnaeus. Ulterior, ei au mai avut un fiu, Henry, în 2007.

Deși perechea a păstrat un profil relativ scăzut în anii care au trecut de la căsătoria lor, ei își împărtășesc în mod regulat dragostea unul pentru celălalt cu cei care îi urmăresc pe Instagram cu ocazia unor sărbători precum Ziua Îndrăgostiților și la aniversarea lor din fiecare an.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: julia roberts