x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Pretty Woman. Julia Roberts dezvăluie secretele frumuseții, la 56 de ani: mirosul este îngrozitor

Pretty Woman. Julia Roberts dezvăluie secretele frumuseții, la 56 de ani: mirosul este îngrozitor

de Redacția Jurnalul    |    13 Ian 2024   •   09:20
Pretty Woman. Julia Roberts dezvăluie secretele frumuseții, la 56 de ani: mirosul este îngrozitor
Sursa foto: Hepta

Celebra actriță din "Pretty Woman”, Julia Roberts, a dezvăluit o parte din trucurile pe care le folosește pentru a-şi păstra tinerețea şi frumusețea după vârsta de 50 de ani.

Cunoscută pentru zâmbetul ei fermecător şi stilul atemporal, celebra actrița Julia Roberts, în vârstă de 56 de ani, este considerată un icon al frumuseții, însă de fiecare dată când este întrebată care sunt secretele ei, nu ia acest lucru atât de în serios ca restul lumii.

De exemplu, într-un interviu pentru British Vogue ea a vorbit despre frumusețea fără vârstă, despre alegerile "feministe” pe care le-a făcut în cariera ei și despre cum se simte să fii unul dintre cele mai faimoase chipuri de la Hollywood, transmite Antena 3 CNN.

La un moment dat, când a fost întrebată ce o face să arate tânără la 56 de ani, Julia Roberts a răspuns zâmbind: îmi bag capul în borcanul cu murături! O fac o dată la două săptămâni, timp de 18 ore. Face minuni. Şi da, mirosul este îngrozitor”, a glumit ea.

Mai mult, pe lângă glumele legate de trucuri, actriţa a subliniat că, de fapt, secretul tinereții prelungite stă în oamenii pe care îi alegi lângă tine în experiențele de viaţă, dar și genele ajută.

Aceasta se laudă cu gene bune şi spune că secretul tinereții şi frumuseții ei se datorează în mare măsură unei vieţi împlinite la care se adaugă şi iubirea soțului ei. 

Mai mult, actriţa a subliniat că felul de a fi a unei persoane atrage mereu atenţia şi interesul celor din jur.

Este şi cazul ei care de multe ori este oprită pe stradă pentru a fi întrebată ce trucuri mai recomandă pentru a aranja părul sau sfaturi despre anumite ținute.

"Este acel sentiment că simți că înțelegi pe alții, chiar dacă nu îi cunoști și nu fac parte din cercul tău", a mai spus Julia Roberts, potrivit CNN

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: julia roberts frumusete