x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Actorul Kevin Spacey, acuzat de infracțiuni sexuale, a primit un premiu pentru întreaga carieră

Actorul Kevin Spacey, acuzat de infracțiuni sexuale, a primit un premiu pentru întreaga carieră

de Redacția Jurnalul    |    17 Ian 2023   •   18:40
Actorul Kevin Spacey, acuzat de infracțiuni sexuale, a primit un premiu pentru întreaga carieră
Sursa foto: Hepta

Actorul Kevin Spacey a primit un premiu pentru întreaga carieră în Italia în timp ce este acuzat de agresiune sexuală într-un tribunal din Marea Britanie, potrivit BBC.

Premiul a fost acordat la câteva zile după ce Spacey a apărut într-un tribunal din Marea Britanie pentru a răspunde la șapte acuzații de agresiune sexuală împotriva unui bărbat la începutul anilor 2000. Actorul neagă acuzațiile.

Muzeul cinematografiei din Torino a anunțat că a înmânat premiul în semn de recunoaștere a „contribuției personale estetice și de autor a domnului Spacey la dezvoltarea artei dramatice".

Actorul a mulțumit muzeului pentru că a avut „curajul" să îi înmâneze premiul.

Kevin Spacey a câștigat Oscaruri pentru interpretările din American Beauty și The Usual Suspects. După ce a fost acuzat de comportament sexual inadecvat, el a lucrat foarte puțin.

Spacey nu a abordat în mod direct acuzațiile în cadrul ceremoniei, dar a ținut un discurs în care a spus că este „cu siguranță binecuvântat, recunoscător și umil".

„Inima mea este foarte plină în această seară față de Museum of Cinema pentru că a avut curajul de a mă invita în această seară", a spus el.

Actorul premiat cu Oscar se confruntă cu acuzații privind 12 infracțiuni sexuale în Marea Britanie împotriva a patru bărbați.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Kevin Spacey premiu