x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Liam Neeson are parte de acţiune Non-Stop

Liam Neeson are parte de acţiune Non-Stop

de Sebastian S. Eduard    |    27 Feb 2014   •   15:13
Liam Neeson are parte de acţiune Non-Stop

Fanii lui Liam Neeson sunt multumiţi pentru că din acest week-end un nou film cu preferatul lor intră în cinematografe.

Aflat la mii de metri altitudine, actorul Liam Neeson are periculoasa misiune de a salva toţi pasagerii din avion de ameninţările unui terorist necunoscut, în filmul “Non-Stop care”, din 28 februarie, va avea pemiera în cinematografele din toată ţara.

Regizorul filmului Jaume Collet-Serra a apreciat ocazia de a lucra din nou cu actorul său principal din “Necunoscutul”. “Când citeam scenariul, mi-l imaginam pe Liam Neeson în rolul protagonistului, pentru că oferă credibilitate personajelor pe care le interpretează. Este unul dintre talentele sale. Te face să-l crezi şi să-l îndrăgeşti din prima clipă, iar asta e o valoare neestimată la genul de filme pe care le realizez, pentru că sunt energice şi au un ritm alert care nu permite dezvoltarea extinsă a personajului înainte de începerea acţiunii. E important să lucrezi cu un actor care să poată transmită emoţii publicului, chiar din primele scene. Liam este actorul perfect pentru acest gen de filme.” - spune regizorul.

În timpul unui zbor transatlantic New York - Londra, ofiţerul de zbor Bill Marks (Neeson) primeşte mai multe mesaje criptate prin care este instruit să convingă linia aeriană să transfere 150 de milioane de dolari într-un cont secret. În caz contrar, un pasager din avion va fi omorât la fiecare 20 de minute. Din distribuţia filmului mai fac parte Julianne Moore şi Jon Abrahams.

×