x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Actriţă din serialul "That '70s Show", moartă la 43 de ani. Era dependentă de droguri şi alcool

Actriţă din serialul "That '70s Show", moartă la 43 de ani. Era dependentă de droguri şi alcool

16 Aug 2013   •   14:08
Actriţă din serialul "That '70s Show", moartă la 43 de ani. Era dependentă de droguri şi alcool

Actriţa Lisa Robin Kelly, cunoscută mai ales pentru rolul din celebrul serial de comedie "That '70s Show", distribuit şi în România, a murit în noaptea de miercuri spre joi într-o clinică de dezintoxicare din California, după mai mulţi ani marcaţi de dependenţa de droguri şi aclool.

Actriţa s-a internat săptămâna trecută, după ce se apucase iar de băut în urma unei certe cu soţul ei, Robert Gilliam. La două zile după internare, Lisa Robin Kelly a făcut insuficienţă cardiacă, murind după câteva zile.

Lisa Robin Kelly a devenit celebră în 1998, când a fost distribuită în rolul lui Laurie Forman, sora promiscuă a personajului principal Eric Forman din serialul That 70's Show.

Deşi show-ul tv despre viaţa unor adolescenţi din anii '70 s-a dovedit a fi o adevărată rampă de lansare pentru alţi actori precum Ashton Kutcher, Mila Kunis sau Wilmer Valderrama, Lisa Robin Kelly a avut mai puţin noroc, problemele cu drogurile şi alcoolul făcând-o să fie îndepărtată în 2003 din serial.

În ultimii ani, actriţa a intrat în atenţia publicului doar din cauza internărilor la dezintoxicare sau ale arestărilor pentru conducere sub influenţa alcoolului (de patru ori în trei ani) sau a violenţei domestice. 


Lisa Robin Kelly pe vremea când juca în That 70's Show


Lisa Robin Kelly, într-o fotografie făcută la secţia de poliţie după ce a fost prinsă beată la volan

×