x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Marţi, cel mai nou film al lui Horaţiu Mălăele - “Funeralii fericite”!

Marţi, cel mai nou film al lui Horaţiu Mălăele - “Funeralii fericite”!

03 Iun 2013   •   21:13
Marţi, cel mai nou film al lui Horaţiu Mălăele - “Funeralii fericite”!

O avanpremieră specială a filmului “Funeralii fericite” de Horaţiu Mălăele va avea loc marţi, 4 iunie, de la ora 19:30, la Grad Cinema Digiplex, evenimentul fiind organizat de MediaPro Distribution. Această comedie “mortală”, după cum spune distribuitorul peliculei, va putea fi vizionată alaturi de actorii şi realizatorii acestui al doilea lungmetraj regizat de celebrul Horaţiu Mălăele, care joacă aici şi rolul principal, avându-i alături pe Crina Semciuc, Igor Caras-Romanov, Mihai Gruia Sandu, Dorina Lazăr, Alexandru Bindea ş.a. Director de imagine este Viorel Sergovici.

Filmul, care intră în sălile de cinema vineri, 7 iunie, este creat după scenariului lui Adrian Lustig, cel ce ne spunea la începutul filmărilor că va fi “o comedie amăruie” şi îi va ţine pe spectatori cu zâmbetul la gură.

Iată ce aflăm din sinopsis. Într-un cartier periferic din Bucureşti, imigranţii îşi îneacă amarul în cârciuma lui Samir: “La imigrantul fericit”. La o masă stau trei prieteni, care au pierdut şirul paharelor: Lionel – un român reîntors din Franţa unde a lucrat în construcţii; Kiril – un bulgar contrabandist de mică anvergură şi Igor – un rus fără permis de şedere în România, care lucrează la negru ca instalator. Presaţi de iminenţa raziei duminicale pe care o face la oră fixă agentul Porumbel, cei trei o şterg rapid din cârciumă împreună cu ceilalţi clienţi. Detalii – la cinema. (M.S.)

×
Subiecte în articol: Horatiu Malaele