x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Movie Madness, la Hollywood Multiplex

Movie Madness, la Hollywood Multiplex

de Adriana Paduraru Vaduva    |    29 Sep 2009   •   00:00

De la 1 octombrie 2009 până în ianuarie 2010, în prima şi a treia zi de joi a fiecărei luni, MGM Channel prezintă Movie Madness, cele mai bune filme clasice la cinematograful Hollywood Multiplex (Mall Vitan, Bucureşti).
Începând cu 1 octombrie 2009, orele 19:30, iubitorii filmelor clasice şi nu
numai, vor avea acces la cea mai spectaculoasă videotecă a Hollywoodului. Seria îşi face "debutul" cu aventurile inconfundabilului inspector Clouseau în filmul "Pantera roz".
Inspectorul Jacques Clouseau (Peter Sellers) este un detectiv poliţist mult prea încrezut, care cu greu poate să facă un pas fără să dărâme o vază sau să deschidă o uşă fără să se lovească însă cu capul de ea.
De data aceasta îi revine importanta sarcină să ia urmele a trei hoţi de bijuterii, care plănuiesc jefuirea preţioasei comori - Pantera Roz - aflată în proprietatea prinţesei indiene Dala (Claudia Cardinale). De asemenea, joi, 15 octombrie, vă veţi întâlni cu Sylvester Stallone, în "Rocky". Şi în lunile noiembrie şi decembrie, Movie Madness prezintă unele dintre cele mai cunoscute filme clasice MGM pe marile ecrane: comedii savuroase, westernuri şi filme de acţiune, având în distribuţie actori consacraţi precum sex-simbolul Marilyn Monroe, Clint Eastwood sau Burt Lancaster.

×
Subiecte în articol: film