x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Netflix a cumpărat drepturile de autor ale unei megaproducţii ce îi reuneşte pe De Niro şi Scorsese

Netflix a cumpărat drepturile de autor ale unei megaproducţii ce îi reuneşte pe De Niro şi Scorsese

22 Feb 2017   •   12:26
Netflix a cumpărat drepturile de autor ale unei megaproducţii ce îi reuneşte pe De Niro şi Scorsese

Platforma de conţinuturi audiovizuale Netflix a cumpărat drepturile filmului 'The Irishman', un megaproiect cu tematică gangster care îi va reuni pe Martin Scorsese şi Robert De Niro pentru a noua oară pe marele ecran, a informat marţi site-ul de specialitate IndieWire citat de EFE. 

Se estimează că bugetul proiectului va fi de aproximativ 100 de milioane de dolari. Scorsese încheiase iniţial un acord cu studioul Paramount Pictures pentru a realiza filmul, însă după plecarea preşedintelui companiei Brad Grey, regizorul a preferat să găsească o alternativă. 

"Filmul lui Scorsese este riscant, iar Paramount nu este în măsură să-şi asume riscuri. În acest fel va putea să facă ceea ce îşi doreşte", a declarat publicaţiei o sursă apropiată proiectului. 

Filmul va avea un scenariu semnat de Steve Zaillian şi se bazează pe cartea lui Charles Brandt 'I Heard You Paint Houses', care prezintă viaţa lui Frank 'The Irishman' Sheeran, un mafiot care se crede că a fost implicat în moartea sindicalistului Jimmy Hoffa, mai scrie Agerpres.



Se aşteaptă ca din distribuţia filmului 'The Irishman' să facă de asemenea parte Al Pacino şi Joe Pesci. 

Scorsese şi De Niro au mai colaborat la filmele 'Mean Streets' (1973), 'Taxi Driver' (1976), 'New York, New York' (1977), 'Raging Bull' (1980), 'The King of Comedy' (1982), 'Goodfellas' (1990), 'Cape Fear' (1991) şi 'Casino' (1995). 

De Niro şi Al Pacino au jucat împreună în 'The Godfather: Part II' (1974) şi 'Righteous Kill' (2008), însă va fi prima colaborare a lui Pacino cu Martin Scorsese.

×