x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2013: Un câmp de luptă al zombiilor pasionați de reclame

Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2013: Un câmp de luptă al zombiilor pasionați de reclame

de Mihaela Stănescu    |    17 Noi 2013   •   11:50
Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2013: Un câmp de luptă al zombiilor pasionați de reclame
Vineri și sâmăbată, la Noaptea Devoratorilor de Publicitate a fost câmpul de luptă al zombiilor. 

Timp de opt ore, la cinematograful Patria, s-au rulat cele mai spectaculoase spoturi, mărci celebre, campanii sociale și povestiri cu final neașteptat care au oferit, și în acest an, un deliciu pasionaților de reclame.

Ajuns la ediția a 18-a, evenimentul a fost deschis de Mihai Bobonete de la Cafe Deko, care le-a oferit împătimiților de reclame un stand-up comedy pe cinste. ''Evenimentul de anul acesta a fost transformat în format HD, motiv pentru care organizatorii au decis să fie mutat la cinematograful Patria'' a dezvăluit Andrei Gheorghe, organizatorul evenimentului.

Noaptea Devoratorilor de Publicitate este un eveniment internațional, creat în anul 1981 de către Jean-Marie Boursicot, care, fascinat de reclame, a început să colecționeze spoturi publicitare din toată lumea pentru a le prezenta publicului larg. Dan Chișu este producătorul general al spectacolului care a adus acest show și la noi în țară astfel maniacii de reclame, prezenți în număr mare la cinematograf, au avut parte de 300 de spoturi realizate pe întreg mapamondul.




x

×
Subiecte în articol: noaptea devoratorilor de publicitate