x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Noua animaţie Disney “Avioane: Echipa de intervenţii” în curând în cinematografe!

Noua animaţie Disney “Avioane: Echipa de intervenţii” în curând în cinematografe!

de Sebastian S. Eduard    |    04 Iul 2014   •   14:50
Noua animaţie Disney “Avioane: Echipa de intervenţii” în curând în cinematografe!

Mai sunt două săptămâni până când Disney va lansa în cinematografe super-producţia “Avioane: Echipa de intervenţii”. Produs în 3D, noul film marca Disney îl aduce în prim-plan pe Dusty Crophopper (Stropi Agrarescu în traducere) care îşi uneşte forţele cu un escadron de pompieri de elită şi trece prin câteva încercări care îl transformă într-un erou adevărat.

Comedianul Dane Cook dă voce lui Dusty Crophopper şi face echipă alături de alte nume cunoscute din industria cinematografiei americane, care şi ele dau viaţă personajelor din “Avioane: Echipa de intervenţii”. E vorba de Ed Harris, Julie Bowen, Wes Studi. Copiii, dar şi adulţii care vor merge să vadă filmul în România îi vor auzi ca voci ale personajelor principale pe actorii Claudiu Maier (Stropi Agrarescu) şi Vlad Rădescu (Ofiţer Vârtej).

Prima parte a animaţiei Disney - “Avioane” - a intrat în cinematografe începând din 9 august 2013, reuşind un succes de box office echivalent a 219 milioane de dolari în întreaga lume. Cea de-a doua parte se anunţă o ispravă cel puţin pe măsura celei dintâi şi intră în cinematografele 3D din întreaga lume din 18 iulie.
 

×