x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film O vacanţă cu multe peripeţii

O vacanţă cu multe peripeţii

de Sebastian S. Eduard    |    06 Dec 2009   •   00:00
O vacanţă cu multe peripeţii

Ne era dor de o comedie, de plajă şi de ceva soare... aşa că "Vacanţă cu peripeţii" ni le oferă pe toate trei. Dar oare vom găsi ce ne aşteptăm?



Uneori, ca să-ţi salvezi căsnicia, să accepţi ca terapie neconvenţională o călătorie într-o insulă tropicală pare a fi soluţia cea mai simplă. Iar când locul de destinaţie se numeşte Eden Resort, e clar ce te poate aştepta acolo: cocktailuri cu nume exotice, plimbări prelungi pe nisipul auriu, relaxare totală la spa şi plajă de voie. Pe scurt: distracţie la maximum. Bine, şi un pic de terapie...!

Dar Dave (Vince Vaughn) şi soţia lui, Ronnie (Malin Akerman), vor descoperi, alături de alte trei cupluri, adevăratul preţ al exoticei lor călătorii. Căci, atunci când "Paradisul" e condus de faimosul guru 5424-108490-couplesretreat318437l.jpg"Îmblânzitor de cupluri", pe nume Marcel (Jean Reno), relaxarea e rapid înlocuită de exerciţii fizice epuizante, somnul e scurtat pentru a "capta" vibraţiile răsăritului de soare. Şi nimic din toate astea nu e negociabil. Refuzul de a accepta terapia lui Monsieur Marcel se soldează cu pedeapsa maximă: excluderea de pe insulă.

Încetul cu încetul, echilibrul căutat se transformă în certuri zgomotoase, soldate cu încercări spectaculoase de evadare din "colivia aurită". Nimic nu mai e ceea ce părea, nici măcar relaţiile dintre "clienţii" de pe insulă. "Vacanţă All Inclusive" este o comedie despre problemele pe care orice cuplu le-a trăit măcar o dată, tratate cu un umor exploziv dintr-o perspectivă inteligentă, cu emoţii în care ne regăsim cu toţii.

×
Subiecte în articol: film