x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Olivia Newton-John a murit. A fost răpusă de cancer

Olivia Newton-John a murit. A fost răpusă de cancer

09 Aug 2022   •   07:16
Olivia Newton-John a murit. A fost răpusă de cancer
Sursa foto: Hepta

Olivia Newton-John, una dintre cele mai mari vedete pop ale anilor ’70 care a fermecat generații de telespectatori în filmul de succes „Grease”, a murit luni, a anunțat soțul ei. Ea avea 73 de ani.

"Doamna Olivia Newton-John s-a stins din viață în această dimineață la Ranch-ul ei din sudul Californiei, înconjurată de familie și prieteni. Le rugăm tuturor să respecte intimitatea familiei în această perioadă foarte dificilă", a scris soțul ei, John Easterling, într-o declarație. pe contul verificat de Instagram al cântăreței.

„Olivia a fost un simbol al triumfurilor și al speranței de peste 30 de ani, împărtășind călătoria ei cu cancerul de sân”.

Cântăreața a dezvăluit în septembrie 2018 că tratează cancer la baza coloanei vertebrale. A fost al treilea diagnostic al ei de cancer, după crizele cu cancer de sân la începutul anilor '90 și în 2017.

Gazda de televiziune americană Oprah Winfrey a spus că „pozitivitatea ei a fost doar contagioasă”. „O să îmi fie dor de tine, Olivia”, a scris ea. 

Travolta a scris pe Instagram: "Impactul tău a fost incredibil. Te iubesc atât de mult. Ne vedem pe drum și vom fi din nou împreună".
 

×
Subiecte în articol: Olivia Newton-John