x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Organizatorii premiilor Zmeura de Aur retrag „premiul” câştigat de Bruce Willis

Organizatorii premiilor Zmeura de Aur retrag „premiul” câştigat de Bruce Willis

01 Apr 2022   •   23:00
Organizatorii premiilor Zmeura de Aur retrag „premiul” câştigat de Bruce Willis

Organizatorii premiilor Razzie („Zmeura de Aur”), care recompensează cele mai proaste filme ale anului, au anulat recenta „onoare" pe care i-au acordat-o actorului Bruce Willis, după anunțul privind problemele de sănătate ale acestuia.

Miercuri, familia lui Bruce Willis a dezvăluit că acesta suferă de afazie, o tulburare cerebrală.

Șefii ceremoniei au declarat că este „nepotrivit” să acorde premii celor ale căror afecțiuni medicale le-ar fi putut afecta performanțele.

Organizatorii au declarat că au ajuns la această decizie după „multă gândire și considerație". „Dacă starea de sănătate a unei persoane este un factor care influențează luarea deciziilor și/sau performanța sa, recunoaștem că nu este adecvat să îi acordăm un Razzie", au precizat aceștia.

Willis, cu 8 nominalizări, primise premiul pentru „cea mai proastă interpretare într-un film în 2021” pentru rolul din „Cosmic Sin”, anunță BBC.

Câștigătorii premiilor Razzies din acest an, cunoscute și sub numele de premiile Zmeura de Aur, au fost dezvăluiți sâmbătă. Câteva zile mai târziu, s-a anunțat că Willis se retrage din cariera de actor după ce a fost diagnosticat cu tulburarea cerebrală care împiedică capacitatea de a vorbi și de a scrie.

Soția lui Willis, Emma Heming Willis, a postat mulțumiri pe Instagram stories pentru comentariile pe care le-a primit de când a fost dezvăluită starea soțului ei. „Dragostea, sprijinul, compasiunea și rugăciunile voastre ajută cu adevărat. Sunt recunoscătoare. Vă mulțumesc din toată inima", a spus ea.

Actorul John Travolta, care a jucat alături de Willis în „Pulp Fiction" și „Look Who's Talking", a trimis, de asemenea, un mesaj de susținere pentru prietenul său.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bruce willis