x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film "Patria": Nopţi albe cu filme româneşti

"Patria": Nopţi albe cu filme româneşti

de Adriana Vaduva    |    30 Iun 2010   •   00:00

Cinematograful Patria este timp de o lună gazda unui eveniment menit să promoveze filmul românesc.



În fiecare noapte de la ora 0:00, RADEF România film îi in­vită pe cinefili la un maraton de producţii româneşti, preţul unui bilet fiind de 5 lei/film (filmele vor fi difuzate de la orele 0:00 şi 2:00).

În cadrul acestui proiect, intitulat Nopţi albe cu filme Româneşti, vor fi invitaţi regizori, actori şi critici de film.

Printre filmele care urmează a fi proiectate se numără: "Astă seară dansăm în familie", "Secretul lui Bachus" şi "Secretul lui Ne­mesis", în regia lui Geo Saizescu, "D­eclaraţie de dra­goste", "Extem­po­ral la dirigenţie" şi "Liceenii - Rock & Roll", de Nicolae Corjos, "B.D. în acţiune", "B.D. în alertă" şi "B.D. la munte şi la mare", de Mircea Drăgan, "Crucea de piatră", de Andrei Blaier, "Drumul oaselor", "Trandafirul galben" şi "Misterele Bucureştilor", de Doru Năstase, "Co­lierul de Turcoaze" şi "Ma­sca de argint", de Gheorghe Vitanidis, "To­tul se plăteşte", de Mircea Mol­do­van, "Răzbunarea hai­du­ci­lor", "Hai­ducii lui Şaptecai", "Săp­tă­mâna nebunilor" şi "Zestrea dom­ni­ţei Ra­lu", de Dinu Cocea, şi "Bu­le­tin de Bu­cureşti" şi "Căsătorie cu re­pe­ti­ţie", de Virgil Calotescu.

×
Subiecte în articol: film