x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film PREMIERE cinematografice 17 - 19 iunie

PREMIERE cinematografice 17 - 19 iunie

17 Iun 2016   •   09:20
PREMIERE cinematografice 17 - 19 iunie

Jaful perfect 2

 ”Cei patru călăreţi” (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco şi Lizzy Caplan) se întorc, din 17 iunie, în ”Now You See Me: Jaful perfect 2” cu o aventură formidabilă, ridicând iluzio­nismul la nivel de artă. La doar un an după ce au păcălit FBI-ul şi au câştigat admiraţia publicului cu cele mai spectaculoase tru­curi de magie, echipa se pregăteşte de o nouă performanţă inega­labilă cu scopul de a demonstra cruzimea unui periculos magnat din industria tehnologică. Inamicul lor, Walter Mabry (Daniel Radcliffe), ameninţă să le distrugă renumele, iar singura lor şan­să este să fie cu un pas înaintea tuturor şi să pună în scenă cea mai mare iluzie a tuturor timpurilor. Aflaţi în continuă competiţie şi opoziţie, Dylan Rhodes (Mark Ruffalo) şi Thad­deus Bradley (Morgan Freeman) vor ridica ştacheta încercând să se încurce reciproc.

În căutarea lui Dory

 După ce simpaticul peştişor Nemo a în­cântat o lume întreagă la lansarea din urmă cu 13 ani, producătorii de la Disney·Pixar au pregătit o nouă animaţie de excepţie: ”În căutarea lui Dory”. Acțiunea se petrece la aproximativ un an de la întâmplările filmului original și îi are ca protagonişti pe Marlin, Nemo și Gașca din Acvariu. Locul peripeți­ilor lor va fi, de data aceasta, coasta califor­niană, iar în poveste vor apărea o serie de personaje noi. Dory, uitucul peştişor albas­tru iubit de toţi, se va reîntâlni cu cei pe care îi îndrăgește și va învăța între timp și câteva lucruri esențiale despre importanța familiei.

Răzbunarea amintirilor

Zev (Christopher Plummer), un bărbat bolnav de demență, descoperă că gardianul nazist care, în urmă cu 70 de ani, i-a omorât familia trăiește în America sub o identitate falsă. Împreună cu cel mai bun prieten al său, și el supraviețuitor al lagărului de la Auschwitz, Zev pornește într-o misiune dificilă pentru a răzbuna o oroare din cel mai întunecat ca­pitol al istoriei moderne. Urmează o aventură de-a lungul continentului, cu consecințe surprinzătoare.

 

Dublu

Pelicula, inspirată din întâmplări reale, spune povestea lui George (Bogdan Dumitrache), un arhi­tect aproape de succes, care are un program aproape sufocant și o relație amoroasă aproape eșuată. El re­alizează că, atunci când viața e un continuu dead-line, devii prizonierul propriei existențe. În alte ro­luri: Maria Dinulescu și Dorian Boguță.

×