x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film PREMIERE cinematografice 20-26 mai

PREMIERE cinematografice 20-26 mai

20 Mai 2016   •   08:05
PREMIERE cinematografice 20-26 mai

Neighbors 2: Sorority rising

Vecini de Coșmar 2 este continuarea comediei din 2014, în care ne vom reîntâlni cu Seth Rogen, Zac Efron și Rose Byrne cărora li se alătură acum Chloë Grace Moretz. De această dată, Mac și Kelly Radner urmează să devină părinți pentru a doua oară, așa că sunt gata să facă mișcarea supremă: să se mute în suburbii. Dar, tocmai când credeau că s-au așezat și ei la casa lor în liniște, descoperă că lângă ei se mută o asociație de studente, care sunt, spre oroarea lor, mult mai scăpate de sub control decât frăția condusă de Teddy.

 

X-Men: Apocalypse

În urma unor săpături în interiorul unei piramide, un grup de cercetători îl readuc la viață pe En Sabah Nur, care se trezește într-o lume plină de războaie, boli și distrugere în masă. Acesta pornește o cruciadă pentru pace, însă echipa X-Men află că această cruciadă este de fapt o mare mascaradă, în urma căreia Apocalypse să preia controlul civilizației umane, asemenea unui faraon asupra Egiptului Antic.

 

Bacalaureat

Filmul regizat de Cristian Mungiu prezintă povestea lui Romeo Aldea, un doctor într-un mic oraş de provincie, care şi-a educat singurul copil, pe Eliza, cu ideea că odată ce va termina liceul, va pleca să studieze şi poate să se şi stabilească în străinătate. În preziua primului examen de la Bacalureat, un incident iscat pe nepusă masă pune dintr-o dată în pericol planurile de viitor ale lui Romeo. Acum el trebuie să ia o decizie. Desigur, situaţia poate fi rezolvată, însă nu urmând calea pe care, ca părinte, a încercat să i-o arate fiicei lui ca fiind singura de urmat în viaţă.

 

×