x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film PREMIERE cinematografice 22 - 28 ianuarie

PREMIERE cinematografice 22 - 28 ianuarie

22 Ian 2016   •   09:24
PREMIERE cinematografice 22 - 28 ianuarie

The Revenant: Legenda lui Hugh Glass
Filmul este făcut după romanul lui Michael Punke şi este bazat pe fapte reale. Personajul principal este Hugh Glass, interpretat de Leonardo DiCaprio. Acțiunea se petrece în anul 1823, în America de Nord. În timpul unei expediții în Munții Stâncoşi, Hugh Glass este atacat de un urs grizzly şi rănit grav. Conducătorul grupului lasă în urmă trei oameni pentru a sta cu Glass până moare, pentru ca mai apoi să-l îngroape. Doar că cei trei fug şi îl lasă pe Glass fără arme şi fără mâncare. Însă Hugh Glass nu moare şi începe lupta pentru supraviețuire. Dorința de răzbunare îl ține în viață. Pentru acest rol, Leonadro DiCaprio a fost nominalizat la Oscar.

The Revenant

The 5th wave

O adolescentă de 16 ani luptă să supraviețuiască într-o lume invadată de extratereştri. Invaziile au distrus mare parte din Planetă, iar oamenii trăiesc din nou ca în Epoca de piatră, fără curent, fără provizii. Cassie face orice ca să-şi salveze fratele mai mic. Lupta este grea pentru că extratereştrii arată exact ca oamenii.

The 5th wave

Youth
Filmul spune povestea a doi bătrâni prieteni care se gândesc la cât timp le-a mai rămas de trăit, în timp ce îşi petrec vacanța în Munții Alpi. Unul este compozitor, altul este regizor. Pelicula urmăreşte eforturile celor doi de a se întoarce la cariera lor şi relațiile pe care le au cu copiii lor. Cei doi prieteni sunt interpretați de faimoşii Michael Caine şi Harvey Keitel.

Youth

×
Subiecte în articol: The 5th wave The Revenant