x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film PREMIERE cinematografice 29 aprilie - 1 mai

PREMIERE cinematografice 29 aprilie - 1 mai

29 Apr 2016   •   00:00
PREMIERE cinematografice 29 aprilie - 1 mai

Robinson Crusoe

Friday, un papagal vesel și înconjurat mereu de prieteni, trăiește pe o mică insulă exotică. Papagalul își trăiește viața liniștit în paradisul tropical, însă i-ar plăcea să călătorească, să descopere lumea întreagă. După o furtună violentă, Friday și prietenii lui se trezesc față în față cu o creatură ciudată: Robinson Crusoe. Friday își dă seama că străinul eșuat pe plajă e biletul lui de plecare de pe insulă.

Robinson Crusoe 2016

Capitain America: Civil War

După confuntarea lui Superman cu Batman, este rândul altor doi supereroi să lupte de pe poziții diferite. Captain America și Iron Man încep o luptă a principiilor, care se va transforma în curând într-un război civil. Prăpădul stârnit de Ultron pe Terra face guvernele lumii să se întrebe dacă există vreo şansă să îi ţină în frâu pe supereroi. O lege mondială îi obligă pe aceştia să se deconspire autorităţilor. Dacă Tony Stark susţine legea, Captain America crede că aceasta limitează libertăţile individuale.

Captain America: Civil War

Bastille Day

Michael Mason e un hoț de buzunare care trăiește la Paris și care, când fură o geantă care conține mai mult decât un portofel, se trezește vânat de CIA. Sean Briar, agentul trimis pe urmele lui, își dă seama repede că Michael e doar un pion într-un joc mult mai mare. Acționând împotriva ordinelor primite, Briar îl recrutează pe Michael ca să-și folosească talentul la buzunăreli pentru a da de sursa corupției.

Bastille Day

×