x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Primul sezon “Femeie în înfruntarea destinului” se încheie, mâine, la Happy Channel

Primul sezon “Femeie în înfruntarea destinului” se încheie, mâine, la Happy Channel

15 Oct 2018   •   11:59
Primul sezon “Femeie în înfruntarea destinului” se încheie, mâine, la Happy Channel

Difuzat în exclusivitate la Happy Channel, primul sezon al serialului turcesc “Femeie în înfruntarea destinului” ajunge mâine seară la sfârșit. Finalul sezonului va avea parte de o difuzare specială, telespectatorii putând urmări ultimele două episoade ale acestei părți între orele 20.00-22.00.

O poveste de viață impresionantă, care scoate la iveală puterea nebănuită a femeii în fața greutăților vieții. “Femeie în înfruntarea destinului”, serialul care o are în rol principal pe îndrăgita actriță din Turcia -  Özge Özpirinçci, își încheie marți (16 octombrie), la Happy Channel, primul sezon. Astfel, ultimele trei episoade pot fi urmărite, astăzi, de la ora 20.00 până la ora 21.00, și celelalte două mâine, cu o difuzare specială, în întervalul 20.00-22.00. Producția va reveni anul viitor, în exclusivitate,  în grila postului de televiziune cu o nouă parte.

Începând de miercuri (17 octombrie), Happy Channel va difuza serialul “A doua șansă”, de luni până joi, între ora 20.00 și 22.00.

Pe parcursul difuzării producției “Femeie în înfruntarea destinului” la Happy Channel, telespectatorii au cunoscut-o pe Bahar (Özge Özpirinçci) și au empatizat cu povestea ei de viață, una în care zi de zi se dă lupta pentru supraviețuire. În ciuda greutăților care se ivesc, aceasta este nevoită să-și adune toate forțele pentru ca ea și cei doi copii ai săi să meargă mai departe. Fără bărbatul iubit, Sarp Çesmeli(Caner Cindoruk), pe care îl crede mort, și cu o situație financiară precară, Bahar face tot posibilul să rămână puternică pentru micuții ei: băiețelul, în vârstă de patru ani, Doruk Çesmeli (Ali Semi Sefil), și fiica - Nisan Çesmeli(Kübra Süzgün), care are șapte ani. Mamă singură, Bahar le vorbește în fiecare zi copiilor despre Sarp, dorind ca aceștia să păstreze vie amintirea tatălului lor. Deși, aceștia trăiesc cu gândul că bărbatul nu mai este în viață, situația este cu totul alta, iar în primul sezon telespectatorii au putut să vadă cât de mult i s-a schimbat viața lui Sarp în ultimii ani. Astfel, în timpul petrecut departe de Bahar, acesta și-a construit un alt cămin. Asemenea ei, și el este convins că i-a pierdut definitiv pe cei dragi. Oare vor reuși Bahar și Sarp să se reîntâlnească și să reînvie povestea lor de iubire? Telespectatorii pot afla dacă drumurile lor se vor intersecta din nou, urmărind ultimele episoade ale primului sezon “Femeie în înfruntarea destinului”, astăzi și mâine, de la ora 20.00, la Happy Channel. Povestea serialului nu se va termina însă aici, ci va continua cu cel de-al doilea sezon, care are difuzarea programată anul viitor la Happy Channel.

×