x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film “Rămâi cu mine”: HBO lansează un nou serial românesc

“Rămâi cu mine”: HBO lansează un nou serial românesc

de Sebastian S. Eduard    |    27 Noi 2013   •   15:53
“Rămâi cu mine”: HBO lansează un nou serial românesc

De Ziua Naţională, HBO va lansa un nou serial românesc, după experienţa celor două sezoane “În derivă”. Este vorba de “Rămâi cu mine”, un serial intens, care îmbină elemente de dramă, romance şi comedie. Scenariul este amuzant, cu accente melancolice. Este ancorat în realitate, dar nu uită să se alimenteze cu elemente absurde, iar telespectatorului i se dezvăluie treptat situaţiile şi stările prin care trec personajele.

Este cu siguranţă un serial care îi va capta pe fanii “În derivă”, dar care va cucerii, cu siguranţă, şi fani noi. Mai multe poveşti de dragoste, încurcăturile inerente, un scenariu bine pus la punct şi filmările printr-un Bucureşti extrem de frumos – aşa cum poate nu îl cunoaştem – iată numai câteva dintre atuurile filmului.

Evident nu sunt singurele. “Rămâi cu mine” este regizat de Constantin Popescu şi Mihai Bauman. Scenariul serialului a fost scris de Lia Bugnar, iar directorul de imagine este Liviu Marghidan.
În rolurile principale sunt actorii: Iulia Lumânare (Caravana cinematografică, Proiecte de trecut, serialul La urgenţă), Aureliu Surulescu (Return of the Living Dead, Method), Andi Vasluianu (Despre oameni şi melci, Hârtia va fi albastră, Furia, etc), Antonia Ionescu Micu (Eminem vs. Eminem, Aurora), Cosmina Stratan (După dealuri), Monica Ciută (Summer Tango, Cealaltă Irina), Lucian Ifrim (Evadarea, Naşa), Andreea Gheorghe (Domnişoara Christina), Nataşa Raab (Poziţia copilului, Din dragoste cu cele mai bune intenţii, etc). Din distribuţia serialului fac parte şi: Stela Popescu, Paul Ipate, Ioana Blaj, Nicole Duţu, Nicodim Ungureanu, Magda Catone, William Hope (Aliens).

Primele două episoade ale noului serial produs de HBO Europe în România, “Rămâi cu mine”, vor fi difuzate în premieră şi în exclusivitate pe 1 decembrie, de la ora 20:00, la HBO. Începând de luni, 2 decembrie, primele două episoade ale serialului vor fi disponibile fără abonament pe HBO GO, serviciul de video on demand lansat de HBO, pentru toţi cei ce vor accesa site-ul. Începând cu 8 decembrie, în fiecare duminică, de la ora 20:00, la HBO, telespectatorii vor putea viziona un nou episod din cele 13 ale serialului.






×