x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Reality show: cum să supravieţuieşti pe o insulă pustie

Reality show: cum să supravieţuieşti pe o insulă pustie

de Sebastian S. Eduard    |    14 Oct 2013   •   15:45
Reality show: cum să supravieţuieşti pe o insulă pustie

Vă mai amintiţi de filmul “Naufragiatul”, cu Tom Hanks în rolul principal. Ei bine, în timp ce acela a fost “doar” un film, Ed Stafford s-a gândit să experiementeze acelaşi lucru pe pielea lui.
Cunoscut ca primul om care a străbătut pe jos distanţa fluviului Amazon, îşi asumă o nouă provocare! Gol şi absolut singur pe o insulă pustie din sud-estul arhipelagului Fiji, Ed va încerca să supravieţuiască folosindu-se doar de forţa minţii şi a trupului său, având numai camera de filmat. “Supravieţuire extremă cu Ed Stafford” începe în premieră pe Discovery Channel marţi, 15 octombrie, de la ora 21:00.

Ed nu va avea hrană, apă, haine, cuţite sau alte instrumente, deci încă din prima clipă în care va pune piciorul pe insulă va începe o cursă extraordinară pentru a se menţine în viaţă. Un om poate rezista doar trei zile fără apă şi trei săptămâni fără hrană, dar el trebuie să supravieţuiască în aceste condiţii timp de 60 de zile, luptând fizic şi psihic. Ed trebuie să îşi folosească simţul practic şi tot ce îi mai pune la dispoziţie această insulă nelocuită pentru a-şi face rost de hrană, apă, haine, adăpost…

Acesta este al doilea program TV al lui Ed pentru Discovery Channel. Fostul căpitan din armata Marii Britanii a ajuns faimos în întreaga lume în august 2008, când a devenit primul om care a reuşit să parcurgă integral traseul fluviului Amazon, mergând pe jos. Ed a filmat şi a scris un blog pe tot parcursul acestei călătorii cumplit de dificile, în care a fost urmărit de numeroşi fani din întreaga lume, timp de doi ani şi jumătate. Aventura lui incredibilă a făcut senzaţie, fiind prezentată în peste 900 de articole din diverse publicaţii, dar şi pe toate marile canale de ştiri din Marea Britanie şi Statele Unite.


×