x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Robert De Niro, despre fiica lui de câteva luni: ''Sunt un tată de 80 de ani şi e grozav''

Robert De Niro, despre fiica lui de câteva luni: ''Sunt un tată de 80 de ani şi e grozav''

de Redacția Jurnalul    |    26 Ian 2024   •   23:00
Robert De Niro, despre fiica lui de câteva luni: ''Sunt un tată de 80 de ani şi e grozav''
Sursa foto: Hepta

Actorul Robert De Niro a vorbit despre fiica sa de doar câteva luni într-un nou interviu şi a descris experienţa de a fi tată la vârsta de 80 de ani ca fiind ''grozavă'', informează Reuters.

''Toate preocupările şi grijile mele pur şi simplu dispar atunci când mă uit la ea. Aşa că este nemaipomenit'', a declarat De Niro, vizibil emoţionat, într-un interviu pentru publicaţia AARP The Magazine, care se adresează unui public ţintă de peste 50 de ani din Statele Unite.

''Dar ea are un fel foarte adorabil de a te privi, care te absoarbe... Nu ştiu cum o să fie mai târziu, când o să fie mai mare, dar se gândeşte şi observă totul şi priveşte. Este foarte interesant. Aşa că, ştiţi ceva, sunt un tată de 80 de ani şi e minunat şi vreau să fiu cât de mult timp în preajmă... ca să mă bucur de ea''.

 

Actorul a anunţat în luna mai anul trecut că a devenit, la vârsta de 79 de ani, pentru cea de-a şaptea oară tată. El a anunţat vestea emoţionantă în timpul unui interviu acordat pentru ET Canada în mai 2023. La momentul respectiv, actorul nu a specificat cine este mama bebeluşului, dar colega sa Kim Cattrall a confirmat la scurt timp după aceea că este vorba despre iubita lui, Tiffany Chen. În aceeaşi lună, De Niro a împărtăşit prima fotografie a fiicei sale cu Gayle King la CBS Mornings şi a precizat că bebeluşul a fost "planificat".

 

×
Subiecte în articol: robert de niro fiica