x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Scorsese şi DiCaprio vor produce un documentar privind ameninţarea schimărilor climatice

Scorsese şi DiCaprio vor produce un documentar privind ameninţarea schimărilor climatice

05 Aug 2016   •   21:05
Scorsese şi DiCaprio vor produce un documentar privind ameninţarea schimărilor climatice

Ameninţările schimbărilor climatice şi căutarea de soluţii se vor afla în centrul documentarului care va fi produs de Martin Scorsese şi Leonardo DiCaprio, printre alţii, şi care va conţine comentarii ale unor personalităţi precum Barack Obama, Bill Clinton sau Ban Ki-moon şi pe care National Geographic îl va prezenta în cinematografe în octombrie iar apoi la televiziune.

Părerile papei Francisc, ale cercetătorilor de la NASA, ale unor oameni de ştiinţă sau activişti vor fi de asemenea prezente în acest documentar, încă fără titlu, şi care doreşte să "atragă atenţia" cu câteva zile înainte de alegerile din SUA din noiembrie, a informat postul National Geographic într-un comunicat citat de EFE.

Filmul, al cărui producător executiv este Martin Scorsese, este de asemenea produs de Leonardo DiCaprio, Brett Ratner, Fisher Stevens, Jennifer Davisson şi Trevor Davidoski.

Acest proiect care evidenţiază agravarea crizei medio-ambientale cuprinde şi opiniile unor responsabili din diferite domenii ale societăţii din ţările dezvoltate sau din statele în dezvoltare.

National Georgaphic vrea să lanseze documentarul în cinematografele din New Yok şi Los Angeles în octombrie. Se prevede de asemenea o lansare în premieră mondială, prezentată simultan pe cele 171 de canale ale postului şi în 45 de limbi traduse.

AGERPRES

×