x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Se va face şi sezonul trei din "Urzeala Tronurilor"

Se va face şi sezonul trei din "Urzeala Tronurilor"

de Sebastian S. Eduard    |    11 Apr 2012   •   13:05

Serialul "Urzeala Tronurilor", inspirat din seria de romane "Cantec de gheata si foc/ A Song of Ice and Fire", de George R. R. Martin, va continua cu un al treilea sezon pe micile ecrane, au anuntat, marti, reprezentantii postului de televiziune HBO. "Creatorii serialului, David Benioff si D.B. Weiss, ne-au facut sa avem asteptari mari pentru cel de-al doilea sezon - si apoi au depasit asteptarile noastre", a declarat Michael Lombardo, directorul de programe al postului HBO. "Suntem incantati de sprijinul primit din partea organizatiilor media si al telespectatorilor pentru acest serial si abia asteptam sa vedem ce ne vor aduce Dan si David pentru sezonul urmator", a mai spus acesta.

Tot marti, scriitorul George R.R. Martin a anuntat pe blogul sau ca al treilea sezon al serialului "Urzeala Tronurilor" va fi inspirat din romanul sau "Iuresul sabiilor" ("A Storm of Swords"). Scriitorul american a precizat cu aceasta ocazie ca va scrie scenariul pentru episodul al saptelea - intitulat "Autumn Storms" - din sezonul al treilea al serialului.

Sezonul al doilea al serialului "Urzeala Tronurilor" cuprinde zece episoade, care sunt difuzate si in Romania, incepand din 2 aprilie, in fiecare luni, de la ora 22.00, pe HBO Romania.

×