x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Sean Penn: Plec în Cuba cu speranţa de a-l întâlni pe Fidel Castro

Sean Penn: Plec în Cuba cu speranţa de a-l întâlni pe Fidel Castro

26 Oct 2009   •   00:00

Sean Penn, deţinător a două premii Oscar în cinematografie, a plecat în Cuba unde speră să îl întâlnească pe Fidel Castro, în vederea redactării unui articol pentru revista Vanity Fair, arată AFP. Actorul american în vârstă de 48 de ani a decis să meargă în Cuba în calitate de "jurnalist", pentru a scrie un articol, pentru revista Vanity Fair, în legătură cu efectele asupra Cubei produse de venirea la putere în Statele Unite a preşedintelui Barack Obama.



Potrivit presei de la Hollywood, Sean Penn a hotărât, în iunie, să facă o pauză în cariera sa de actor, pentru a se consacra altor activităţi şi pentru a petrece mai mult timp alături de familie. Sean Penn este căsătorit din 1996 cu actriţa Robin Wright Penn, cu care are doi copii - Hopper Jack, în vârstă de 16 ani, şi Dylan Frances, în vârstă de 18 ani. În luna august, Sean Penn şi soţia lui, Robin Wright Penn, au decis pentru a treia oară să divorţeze, de data aceasta actriţa fiind cea care a depus documentele oficiale prin care solicită separarea.

Sean Penn, în vârstă de 48 de ani, are în spate o longevivă carieră şi a câştigat premiul Oscar pentru rolul din filmul "Mystic River", în 2003. El a debutat, de asemenea, ca regizor, în 2007, cu drama "Into the Wild", foarte apreciată de critici. El a câştigat un al doilea premiu Oscar din carieră pentru interpretarea memorabilă a politicianului Harvey Milk, care a militat pentru drepturile minorităţii homosexuale, din filmul "Milk - Preţul curajului". Sean Penn a finalizat de curând două filme: "The Tree of Life", de Terrence Malick, şi thrillerul politic "Fair Game", o adaptare de Doug Liman a memoriilor scrise de Valerie Plame.

×
Subiecte în articol: film