x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Sezonul al şaselea din "Game of Thrones" dezvăluie soarta lui Jon Snow

Sezonul al şaselea din "Game of Thrones" dezvăluie soarta lui Jon Snow

25 Apr 2016   •   12:26
Sezonul al şaselea din "Game of Thrones" dezvăluie soarta lui Jon Snow

Al şaselea sezon al seriei "Game of Thrones" a pus capăt duminică suspansului în privinţa sorţii tragice a eroului Jon Snow, considerat mort acum aproape zece luni. În ultimul episod al serialului realizat de HBO, care a înregistrat multiple recorduri de audienţă, personajul principal era înjunghiat şi considerat mort de soldaţii care se răsculaseră împotriva autorităţii lui, relatează luni AFP.

Imaginile au declanşat intense dezbateri pe reţelele de socializare, unii afirmând cu certitudine că Jon Snow este mort, iar alţii crezând într-o răsturnare a situaţiei şi o revenire în scenă a eroului.

#GameOfThrones a fost principalul hashtag din lume timp de câteva ore pe Twitter, după difuzarea primului episod din sezonul al şaselea, "Femeia roşie", în Statele Unite. Fanii se întrebau dacă Melisandra, preoteasa roşie care a dat numele primului episod, ar putea să îl readucă la viaţă pe Jon Snow.

"Game of Thrones", ecranizare a seriei de romane cu acelaşi nume de George R.R. Martin, povesteşte intrigile dintre familii de nobili care se înfruntă pentru a ajunge la putere. Peste 20 de milioane de americani au urmărit fiecare episod, în direct, la televizor, precum şi în streaming şi la reluări. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Game of Thrones jon snow