x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film #StămAcasă cu TIFF Unlimited

#StămAcasă cu TIFF Unlimited

de Magdalena Popa Buluc    |    20 Mar 2020   •   22:29
#StămAcasă cu TIFF Unlimited

Pentru că e important să #StămAcasă în aceste vremuri tulburi, pentru că ne gândim la tragedia fulgerătoare care a lovit Italia, pentru că avem mai mult timp liber ca niciodată și pentru că, de ce nu, ne va face bine să uităm puțin de realitate și să evadăm în cinema, vă invităm să redescoperiți platforma TIFF Unlimited, unde vă așteptăm cu un program de filme italiene, dar și cu titluri premiate în marile festivaluri internaționale sau trecute prin TIFF, grupaje de comedii sau documentare, toate menite să vă aline această neobișnuită perioadă de izolare socială.

În curând pe TIFF Unlimited: retrospective David Lynch și Xavier Dolan, o colecție de scurtmetraje românești premiate și multe alte surprize.

*Noii abonați beneficiază de o perioadă extinsă de 14 zile de free trial, pentru a putea vedea filmele din catalogul nostru.

Stați acasă, livrăm filme tari la domiciliu. CaranTIFF ușor vă dorim!

 

ITALY ON MY MIND

 

La Grande belleza, r. Paolo Sorrentino

Un fascinant tur de forță cu Toni Servillo în rolul lui Jep Gambardella, regele autoproclamat al lumii mondene din Roma, ajuns la 65 de ani, care își rememorează tinerețea plină de pasiuni - prilej pentru o meditație fascinantă asupra naturii umane.

Oscar pentru Cel mai bun film străin

 

Youth, r. Paolo Sorrentino

Doi prieteni trecuți de anii tinereții - Michael Caine și Harvey Keitel - se redescoperă într-o vacanță în Munții Alpi și-și pun la încercare convingerile despre viață, familie, pasiuni. Cu Mădălina Ghenea.

Competiție Cannes, nominalizat la Oscar pentru Cel mai bun cântec original

 

Perfetti Sconosciutti, r. Paolo Genovese

Șapte prieteni inventează un joc îndrăzneț: să-și pună telefoanele pe masă și să-și arate unul altuia mesajele, email-urile și apelurile pe care le primesc. Vor mai rămâne prieteni după această cină?

Hit de box office în Italia

 

La pazza gioia, r. Paolo Virzì

O comedie neconvențională despre două femei complet diferite care se împrietenesc în timp ce sunt internate la ospiciu. Amândouă pornesc într-o amuzantă și emoționantă aventură.

 

BEST OF TIFF

Câini, r. Bogdan Mirică

Foxtrot, r. Samuel Maoz

Safari, r. Ulrich Seidl

Stockholm, r. Rodrigo Sorogoyen

Blancanieves, r. Pablo Berger

Tuvalu, r. Veit Helmer

Canibal, r. Manuel Martin Cuenca

Katalin Varga, r. Peter Strickland

 

 

BEST OF CANNES

The Square, r. Ruben Östlund

I, Daniel Blake, r. Ken Loach

Leto, r. Kirill Serebrennikov

La Vie d'Adèle, r. Abdellatif Kechiche

Loveless, r. Andrey Zvyagintsev

Dheepan, r. Jacques Audiard

The Tribe, r. Miroslav Slaboshpitsky

Rams, r Grímur Hákonarson

 

COMEDII

 

Wild Tales, r. Damián Szifron

„Farsa asta despre răzbunare e feroce și incredibil de amuzantă. Damián Szifron n-a făcut un singur film, ci șase lipite sub un singur titlu și trimise într-o lume care s-ar putea să nu fie pregătită pentru ele” - Rolling Stone

Nominalizat la Oscarul pentru Cel mai bun film străin

 

La gran familia espanola/ Nuntă în ofsaid, r. Daniel Sánchez Arévalo

Ephraim, cel mai mic din cinci fraţi, îi cere colegei lui Carla, în vârstă tot de zece ani, să se mărite cu el când vor împlini 18 ani. Opt ani mai târziu, cine s-ar fi gândit că Spania va juca finala Cupei mondiale la fotbal în Africa de Sud exact în ziua nunţii lor?

 

Despre oameni și melci, r. Tudor Giurgiu

George este lider de sindicat și unul dintre cei 3.000 de muncitori de la fabrica de mașini ARO. Când află că fabrica a dat faliment și ar putea deveni crescătorie de melci, o idee de-a dreptul nebunească îl face să-și mobilizeze colegii pentru a o salva. Va reuși el oare? Succes de box office în România

 

Under the Tree, r. Hafsteinn Gunnar Sigurðsson

O comedie islandeză savuroasă! Lui Baldwin și Inga le e tare drag copacul din curte, dar se pare că umbrește curtea vecinilor. Ce începe ca o ceartă firească între două familii va căpăta în curând dimensiuni greu de imaginat...

Propunerea Islandei la Oscar

 

 

TIFF Unlimited este platforma de streaming a Festivalului Internațional de Film Transilvania, disponibilă online și în aplicațiile iOS și Android (mobile, Android TV și Apple TV), cu un catalog de filme cu aproape 100 de titluri, actualizat constant. Platforma poate fi accesată pe bază de abonament lunar sau anual.

 

×