x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film "Star Wars Resistance" este cel mai nou spin-off creat de Disney pentru micile ecrane

"Star Wars Resistance" este cel mai nou spin-off creat de Disney pentru micile ecrane

26 Apr 2018   •   22:00
"Star Wars Resistance" este cel mai nou spin-off creat de Disney pentru micile ecrane

Un serial animat pentru copii inspirat din franciza "Star Wars", a cărui grafică preia elemente vizuale caracteristice animaţiilor japoneze, va debuta în a doua parte a acestui an pe postul de televiziune Disney Channel, au anunţat joi reprezentanţii grupului Walt Disney şi ai companiei de producţie Lucasfilm, citaţi de Reuters.

"Star Wars Resistance" este cel mai recent opus dintr-o serie numeroasă de filme şi producţii TV realizate de grupul Disney pe baza francizei "Star Wars". Compania americană a plătit pentru această serie creată de George Lucas suma de 4 miliarde de dolari în 2012.

Protagonistul noului serial animat este Kazuda Xiono, un tânăr pilot recrutat de Rezistenţă şi trimis într-o misiune secretă, cu scopul de a strânge informaţii despre dictatura militară First Order, a cărei ascensiune a devenit tot mai ameninţătoare.

Grupul Disney nu a anunţat data la care serialul "Star Wars Resistance" va fi lansat, precizând doar că această producţie va avea premiera pe micile ecrane în toamna acestui an.

Lungmetrajul "Solo: A Star Wars Story", următorul opus live-action inspirat din franciza "Star Wars", va fi lansat la Festivalul de Film de la Cannes pe 15 mai şi va avea premiera în cinematografele nord-americane pe 25 mai.

Luna trecută, grupul Disney a anunţat că a semnat un contract cu Jon Favreau, regizorul filmelor din seria "Iron Man", care va scrie şi va produce un serial live-action "Star Wars" pentru serviciul de streaming al companiei americane, ce va fi lansat în curând.

În serialul animat "Star Wars Resistance" vor putea fi auzite vocile actorilor Oscar Isaac şi Gwendoline Christie, care îşi vor relua rolurile - Poe Dameron respectiv Captain Phasma - interpretate în cele mai recente lungmetraje live-action lansate în cadrul francizei "Star Wars".

Un alt serial animat inspirat din acelaşi univers cinematografic, "Star Wars Rebels", s-a încheiat luna trecută după ce episoadele sale au fost difuzate timp de trei ani şi jumătate de postul prin cablu Disney XD.

Grupul Disney a anunţat că şi serialul "Star Wars Resistance" va deveni ulterior disponibil spre difuzare pe postul Disney XD şi va fi distribuit pe plan internaţional.AGERPRES

×
Subiecte în articol: Star Wars Resistance Disney