x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Star Wars: The Force Awakens s-a numit iniţial Shadow of the Empire

Star Wars: The Force Awakens s-a numit iniţial Shadow of the Empire

28 Dec 2015   •   22:13
Star Wars: The Force Awakens s-a numit iniţial Shadow of the Empire

'Star Wars: The Force Awakens', film care a depăşit un miliard de dolari din încasări la nivel internaţional de la data lansării sale, a avut iniţial, pentru un timp, titlul 'Shadow of the Empire', potrivit lui Pablo Hidalho, responsabil în cadrul studiourilor LucasFilm, scrie the verge.com.

Pablo Hidalgo a împărtăşit informaţia pe contul său de pe reţeaua Twitter, răspunzând la întrebarea unor fani ai seriei Star Wars.

Fanii seriei pot recunoaşte acest titlu pentru că este este aproape acelaşi cu al poveştii din 1996 care a avut loc între 'The Empire Strikes Back' şi 'Return of the Jedi', relatată prima dată într-un roman al lui Steve Perry.

De asemenea, fanii care au văzut deja 'The Force Awakens' pot observa că numele iniţial 'Shadow of the Empire' s-ar fi potrivit scenariului având în vedere ridicarea Ordinului Întâi şi a forţelor sale din cenuşa imperiului pentru eliminarea ultimului cavaler Jedi rămas.

Cu 49,3 milioane de dolari încasări în cinematografele din American de Nord în ziua de Crăciun, 'Star Wars: The Force Awakens' ('Star Wars: Trezirea forţei') a stabilit un nou record al încasărilor pentru Crăciun, depăşind precedentul record stabilit în 2009 de pelicula 'Sherlock Holmes' (24,6 milioane de dolari), conform Variety.com şi The Hollywood Reporter.

×
Subiecte în articol: star wars the force awakens star wars