x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Suspans fără răgaz în „Noaptea Masacrului” – începe vânătoarea vieții tale, din 30 august în cinematografe

Suspans fără răgaz în „Noaptea Masacrului” – începe vânătoarea vieții tale, din 30 august în cinematografe

de Magdalena Popa Buluc    |    28 Aug 2024   •   22:00
Suspans fără răgaz în „Noaptea Masacrului” –  începe vânătoarea vieții tale, din 30 august în cinematografe

„Noaptea Masacrului” / “Night of The Hunted”, un thriller intens care explorează limitele supraviețuirii într-o confruntare sângeroasă dintre o femeie aflată într-o situație disperată și un lunetist fără milă, are premiera în cinematografe vineri, 30 august. În „Noaptea Masacrului”, oricine poate fi o țintă.

Cu o poveste tensionată, desfășurată într-un decor izolat, filmul regizat de Franck Khalfoun transformă fiecare moment într-o provocare intensă pentru spectatori. Alice (interpretată de Camille Rowe), după o noapte deja încărcată, se oprește într-o benzinărie izolată. Ea vine de la o conferință de muncă împreună cu colegul ei, John (Jeremy Scippio), și se grăbește să ajungă acasă la soțul ei, Erik (Aleksander Popovic). Tensiunile din viața personală, alimentate de o relație extraconjugală, au dus-o într-o stare emoțională fragilă.

Însă drama personală a lui Alice este rapid eclipsată de un pericol mult mai mare. În timp ce se află în magazinul benzinăriei pentru a-și cumpăra o cafea, devine brusc ținta unui lunetist necunoscut. Ceea ce începe ca o simplă oprire se transformă într-o luptă disperată pentru supraviețuire într-un spațiu închis, unde fiecare mișcare greșită poate fi fatală. Singură și rănită, Alice trebuie să găsească o cale de scăpare și să înțeleagă de ce a devenit ținta acestui atac brutal.

Regizorul Franck Khalfoun, cunoscut pentru abordările sale inedite în genul thriller, oferă un film care combină tensiunea psihologică cu acțiunea brută. Khalfoun, care a scris scenariul împreună cu Glen Freyer, s-a inspirat din filmul spaniol „La Noche del Ratón” din 2015, aducând povestea într-un context american contemporan.

Acțiunea filmului, amplasată într-un decor pustiu și izolat, adaugă un strat suplimentar de teroare și incertitudine, transformând fiecare moment într-o luptă psihologică și fizică extremă. „Noaptea Masacrului” este un omagiu adus thrillerului clasic, reușind să îmbine suspansul cu o poveste despre vulnerabilitatea umană și dilemele morale.

Franck Khalfoun este un regizor și scenarist francez cunoscut pentru filmele sale horror și thriller. Cu o carieră cinematografică ce include titluri precum „Maniac” (2012), „Wrong Turn at Tahoe” (2009) și „Amityville: The Awakening” (2017), Khalfoun și-a câștigat reputația de maestru al tensiunii și al suspansului. „Noaptea Masacrului” continuă această tradiție, promițând să țină publicul pe marginea scaunului de la început până la sfârșit.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×