x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Sylvester Stallone neagă acuzaţiile că ar fi agresat sexual o adolescentă de 16 ani

Sylvester Stallone neagă acuzaţiile că ar fi agresat sexual o adolescentă de 16 ani

17 Noi 2017   •   11:00
Sylvester Stallone neagă acuzaţiile că ar fi agresat sexual o adolescentă de 16 ani

Actorul american Sylvester Stallone a negat joi acuzaţiile că ar fi agresat sexual o adolescentă de 16 ani în 1986, informează DPA.


"Este o poveste ridicolă, categoric falsă", a declarat purtătoarea de cuvânt a vedetei, Michelle Bega, într-o declaraţie oferită DPA.

Actorul nu a fost niciodată contactat de autorităţi cu privire la presupusul atac, se indică în declaraţie.

Tabloidul britanic Daily Mail a relatat joi că a obţinut un raport al poliţiei din Las Vegas despre incidentul care ar fi avut loc în 1986, atunci când Stallone filma în Las Vegas pelicula "Over the Top".

Tânăra în vârstă de 16 ani l-ar fi întâlnit pe star, la acel moment în vârstă de 40 de ani, într-un hotel din Las Vegas unde acesta ar fi forţat-o să facă sex cu el şi cu bodyguardul său Michael De Luca, a indicat ziarul citând raportul poliţiei. Fata ar fi întreţinut şi relaţii sexuale orale cu ambii bărbaţi, se mai indică în raport.

Potrivit ziarului, tânăra nu ar fi reclamat cazul deoarece se simţea "umilită şi ruşinată". Tabloidul a publicat totodată o copie a raportului de 11 pagini, despre care a precizat că este o copie adevărată, potrivit unui detectiv pensionar care a activat în cadrul poliţiei din Las Vegas.

De Luca a fost împuşcat mortal de poliţie în timpul unei opriri în trafic în 2013.AGERPRES

×
Subiecte în articol: sylvester stallone