x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film "The Dark Knight Rises", lider în box office-ul nord-american, pentru al treilea weekend consecutiv

"The Dark Knight Rises", lider în box office-ul nord-american, pentru al treilea weekend consecutiv

de Mediafax    |    06 Aug 2012   •   09:06
"The Dark Knight Rises", lider în box office-ul nord-american, pentru al treilea weekend consecutiv

Cel mai recent film din seria "Batman", intitulat ""Cavalerul negru: Legenda renaste/ The Dark Knight Rises", s-a mentinut pe primul loc in box office-ul nord-american, pentru al treilea weekend consecutiv, cu incasari de 36,4 milioane de dolari de vineri pana duminica, relateaza Reuters.

Produs de studiourile Warner Bros. cu un buget de 250 de milioane de dolari, "Cavalerul negru: Legenda renaste" este cel de-al treilea film din seria "Batman" care a fost regizat de Christopher Nolan si l-a avut in rolul principal pe actorul galez Christian Bale.

Pe locul al doilea, cu incasari de 26 de milioane de dolari, a debutat "Total Recall. Memorie programata", un remake al unui film SF din anii '90 ce l-a avut ca protagonist pe Arnold Schwarzenegger. Aceasta pelicula a pastrat intriga din filmul original si spune povestea unui barbat care decide sa isi acorde o vacanta virtuala - prin intermediul unor dispozitive care interfereaza cu undele cerebrale -, dar care este fortat de imprejurari sa revina in realitate. Atunci cand dispozitivul se defecteaza, barbatul - jucat de Colin Farrell - descopera ca este urmarit de politie, intrucat este un spion care lucreaza pentru o miscare de rezistenta. Din distributia filmului mai fac parte actritele Jessica Biel si Kate Beckinsale.

Filmul "Diary of a Wimpy Kid: Dog Days" a debutat pe locul al treilea in box office-ul nord-american, cu incasari de 14,7 milioane de dolari. Acest lungmetraj este cel de-al treilea film realizat pe baza unor romane scrise de Jeff Kinney, in care protagonistul este un elev de gimnaziu al carui nume este Greg.

Lungmetrajul de animatie "Epoca de gheata 4: Continente in deriva/ Ice Age 4: Continental Drift" a pierdut doua pozitii fata de saptamana trecuta si a coborat pe locul al patrulea, cu incasari de 8,4 milioane de dolari.

"The Watch", o comedie SF cu Ben Stiller, Vince Vaughn si Jonah Hill, care initiaza o patrula de cartier in lupta cu extraterestrii, s-a situat pe pozitia a cincea, cu incasari de 6,3 milioane de dolari.

Comedia "Ted", ale carei personaje principale sunt actorul Mark Wahlberg si un urs de plus impertinent, cu umor ireverentios, a coborat o pozitie, pana pe locul al saselea, cu incasari de 5,4 milioane de dolari.

Filmul "Step Up Revolution", care spune povestea unui grup de dansatori flash-mob din Miami, a pierdut trei pozitii si a coborat pe locul al saptelea, cu incasari de 5,3 milioane de dolari de vineri pana duminica. Acesta este al patrulea film dintr-o franciza lansata in 2006, care a avut incasari de 400 de milioane de dolari in toata lumea.

Filmul "Uimitorul Om-Paianjen/ The Amazing Spider-Man" a coborat doua pozitii si a ajuns pe locul al optulea. Prezentand aventurile personajului Peter Parker, interpretat in premiera de Andrew Garfield, plecat pe urmele parintilor sai disparuti, acest film regizat de Marc Webb a obtinut incasari de 4,3 de milioane de dolari de vineri pana duminica in America de Nord.

Pe locul al noualea, in coborare cu doua locuri, se afla "Neinfricata/ Brave", noua productie de animatie a studiourilor Pixar, cu incasari de 2,8 milioane de dolari de vineri pana duminica. Pelicula prezinta aventurile printesei scotiene Merida, o fata baietoasa si temperamentala care respinge traditiile familiei sale.

Filmul "Mike meseriasu'/ Magic Mike", regizat de Steven Soderbergh, care ii initiaza pe spectatori in universul striptease-ului masculin, incheie topul 10 al lungmetrajelor cu cele mai mari incasari in cinematografele nord-americane, dupa ce a vandut bilete de 1,3 milioane de dolari de vineri pana duminica.

×